planlarla ilgili sorum var

Kodla Büyü

ertann83

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar
ben 5. sınıf yıllık planımda BİT, işletim sistemi ve Kelime işlemci programı;
6.sınıflarda, Elektronik tablo, Sunu programı, scratch programına yer versem olur mu acaba. Bizim çocuklar daha önce bilgisayar dersi almadılar ve eksikleri çok. siz ne dersiniz bu konuda

daha önce bilgisayar dersi almayanlar için 6. sınıfta Excel ile başlamak çok ağır gelebilir. Onun yerine hem 5 hem 6. sınıflarda 1. dönem için bu senelik benzer bi program uygulayın hocam

ilk dönem için 5 ve 6. sınıfların programını birbirine yakın tutayım ikinci dönem 6. sınıflarda excel ve scratch göstereyim o zaman

ertann83' Alıntı:
ilk dönem için 5 ve 6. sınıfların programını birbirine yakın tutayım ikinci dönem 6. sınıflarda excel ve scratch göstereyim o zaman
onun yerine 2. dönem publisher, movie maker, audacity, medai converter gibi daha ilgi çekecek konularda koyabilirsiniz

mehday33' Alıntı:
olur hocam neden olmasın ki. Zümre de güzelce belirt bence hiç bir sıkıntı olmaz.
ben tek bilgisayar öğretmeniyim zümre yapmamıza gerek var mı? durmadan zümrede belirtilsin yazılıyorda başka sayfalarda da ben zumre filan yapmadım tek olduğum için.

hocam yönetmelik değişmediyse eğer en son yapmıyorduk.
zaten zümrenin amacı nedir farklı şubelere giren öğretmenlerin konuları eşzamanlı işlemesidir. zaten bütün şubelere tek ben giriyorum zümre yapılmasının bir mantığı yok.

hocam hazırladığınız planın talim ve terbiye kurulunun hazırladığı öğretim programına uygun olması lazım..yani bildiğim kadarıyla öyle kafanıza göre hazırlayamıyorsunuz..

zeyzeyzey' Alıntı:
hocam hazırladığınız planın talim ve terbiye kurulunun hazırladığı öğretim programına uygun olması lazım..yani bildiğim kadarıyla öyle kafanıza göre hazırlayamıyorsunuz..
talim terbiyenin verdiği bir program yok ki, program diye genel hatlarıyla başlıklar belirlemiş sadece ve içeriğine ne isterseniz koyun demiş.

Geri