Polis düşmanlarının kaçırdığı haber.

Kodla Büyü
@mihmandar hocam, ben kaçırmamıştım. ama polis düşmanlığı değil benimki. onlarda bizim gibi memur, üstten ne emir gelirse uyguluyorlar. kızılacak veya eleştirilecek kişi emirleri verendir.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/123264/sirri-sureyya-onderin-kepcenin-onune-atlamasi

- "muhafazakarız diyorlar, fatih'in fermanını hatırlasınlar: "ormanlarımdan bir dal kesenin başını keserim" demiş. bunların muhafazakarlığı, dini, imanı para. burada fakir fukaranın gelip para vermeden gölgesine oturacağı 3 tane ağaç var. bu neo-liberal, insanlıktan nasibini almamış, imansız sistem bu 3 tane ağacın gölgesine de gözünü dikmiş."
- "şirket temsilcilerine zabıta gömleği giydirip gönderiyorlar buraya."
- "sen şirketin polisi misin halkın polisi misin?"

polisin yine tarafını belli ettiği olaylardan biri işte bu.. polis teşkilatı, iyiden iyiye şirketlerin bekçiliğini yapar hale getirildi.. hayırlı uğurlu olsun..
gaz yiyenlere gelince: "daş atmışlardır, daş! polis boşuna saldırmaz" deyip geçelim, sığlığın dibine vuralım..

mihmandar1' Alıntı:
http://www.reuters.com/news/pictures/
hocam verdiğin linkteki fotoğrafa iyi bak lütfen. polis biber gazını nereye sıkıyor??
yere doğru sıksa etkilenmeyecek mi sanki karşısındaki de insanların yüzüne sıkıyor.

resme iyi bak şimdi bu polise küfür etmeyeceksin de kime edeceksin. kimsenin polise düşman olduğu falan yok. işlerini adam gibi yapsınlar. kendilerini halktan üstün görüp biz onlara her şeyi yapabiliriz havasına girmesinler. madem gaz sıkacaksın onunda bir usulü var.

polis halkın yanında değil, devletin yanındadır. 2005 yılından beri hiçbir polise güvenmiyorum. kardeşim polisliği kazanamasın diye dua ettim, polis olacağına herhangi başka bir mesleği olsun daha iyi

bizim sitedeki polislere bakıp her zaman içimden saydırmışımdır. Galiba evet ben bir polis düşmanıyım :)

Polis düşmanlığı adı altında emniyetin güzide polislerini de zan altında bırakıyorsunuz. her meslek de çürük elmalar vardır. öğretmenlerle ilgili de birçok olumsuz haberler karşımıza çıkmıştır. bunlara bakıp da öğretmen düşmanı olmak mantıklı mı?

polis halkın değil, hükümetin çıkarlarını savunur.bu her zaman böyle olmuştur. fotoğrafa gelince ben istanbullu değilim ama bende o mevkilerde yaşasam pretosto ederdim sanırım. sen şehrin ortasında insanların yeşillik görebileceği bi parkı yoket yerine AVM için birilerine peşkeş çek. bence ahlaksızlık. zira
Peygamber efendimiz zamanında Medine merkez alınarak 12 mil mesafelik alanı haram ilân ederek ağaçlarının kesilmesini, yapraklarının ve otlarının koparılmasını, hayvanlarının öldürülmesini yasaklamıştır.

alican44' Alıntı:
Polis düşmanlığı adı altında emniyetin güzide polislerini de zan altında bırakıyorsunuz. her meslek de çürük elmalar vardır. öğretmenlerle ilgili de birçok olumsuz haberler karşımıza çıkmıştır. bunlara bakıp da öğretmen düşmanı olmak mantıklı mı?

sayın hocam burada eleştirilen bir polisin münferit davranışı değil, polis teşkilatının özellikle çevik kuvvetin ve özel harekatın konumu.. her toplumsal muhalefet olayında, gaz bombalarıyla, joplarıyla, plastik mermileriyle halkın karşısında duruyorlar.. halkın polisi olmaktan iyice çıktılar.. burada eleştirilen bu..

Geri