Enterprise' Alıntı:Yahu şaka gibisiniz, haa polislerin uğraştığı o pisliklerin çocuklarını da biz okutuyoruz unutmayın arkadaşlar hiç mi çirkef veliye denk gelmediniz siz anlamıyorum ki.
Sizin hiç özel harekatçı veliniz oldu mu mesela?
Polislerin maaşından sana ne niye onla kıyaslıyorsun peki onla kıyaslamayayım kiminle kıyaslayayım dönemin başında bir bakıcıyla anlaştık kendisi ilkokul mezunu 8-5 1700tl ye başka bir yerde iş bulduğu için bize gelmekten vazgeçti kendisi ile kıyaslaya bilirmiyiz kendimizi? Yeme içme bulunduğu yerden ayda 1 defa sürpriz hediyeler de cabası bize de gele gele flash bellek geldi öğretmenler gününde senede 1 defa hediye veriyorlar onun da mali değeri 15tl uhaha:
Söyleyin kiminle kıyaslayalım Allah aşkına bir meslek grubu söyleyin onunla kıyaslayalım kimden fazla alıyoruz çok merak ediyorum ya.
yunsur' Alıntı:Arkadaşlar okulda network sistemini kurdum ve tüm arızalarla haftalık ilgileniyorum, Altyapı gelmeden tüm sınıflara interneti 3 yıldır sorunsuz sağlamaktayız.
Kamera sistemini kurdum ve sistemi yönetiyorum. Okulda halı sahada var hırsızlık vakalarında benden başka işi bilen olmadığı için bana geliyorlar, bu sene özellikle 10 civarı hırsızlık ortaya çıkardık vede bir sürü zamanımı aldı.
Okulun kalörifer sistemi arızası vardı. Sistem otomasyonlu olduğu için iş bize kaldı 1 ay onunla uğraştık.
Optik okuyucu yazılımı senelik 1000TL fiyat çektiler, müdür bey fazla dedi, Öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizin mağdur olmaması için hallederiz dedim, optik okuyucuya bir kaç hafta çalışıp yazılım geliştirdim.
Okulda bilişim kulübümüzdeki öğrencilerimizi teknik açıdan geleceğe hazırlamak için hergün vakit ayırıyorum.
15 Saat dersim var, ders dışından gereğinden fazla çalışmaktayız, onun dışında bazen haftasonu da işler aksamasın diye okula uğruyorum.
Okulun yazıcı, bilgisayar, akıllı tahta, kamera vs. vs. vs tüm işleriyle hertürlü uğraşmaktayım. Okula aldığım maaşın kat kat katkı sağladğımı düşünmekteyim.
İçinde bulunduğum fiili duruma baktığımda BÖTE neden teknik kadro olamıyormuş. Bence bu bizim hakkımızsa dillendirmeliyiz. Sendikalardan hayır yok.
Manevi bir değeri mi var flash belleğin uhaha uhaha: Siz maaşınızın da manevi değerini ölçüyorsunuz sanırım o yüzden hemfikir olamıyoruz uhaha:serdaruzun38' Alıntı:Enterprise' Alıntı:Yahu şaka gibisiniz, haa polislerin uğraştığı o pisliklerin çocuklarını da biz okutuyoruz unutmayın arkadaşlar hiç mi çirkef veliye denk gelmediniz siz anlamıyorum ki.
Sizin hiç özel harekatçı veliniz oldu mu mesela?
Polislerin maaşından sana ne niye onla kıyaslıyorsun peki onla kıyaslamayayım kiminle kıyaslayayım dönemin başında bir bakıcıyla anlaştık kendisi ilkokul mezunu 8-5 1700tl ye başka bir yerde iş bulduğu için bize gelmekten vazgeçti kendisi ile kıyaslaya bilirmiyiz kendimizi? Yeme içme bulunduğu yerden ayda 1 defa sürpriz hediyeler de cabası bize de gele gele flash bellek geldi öğretmenler gününde senede 1 defa hediye veriyorlar onun da mali değeri 15tl uhaha:
Söyleyin kiminle kıyaslayalım Allah aşkına bir meslek grubu söyleyin onunla kıyaslayalım kimden fazla alıyoruz çok merak ediyorum ya.
Flash belleğin mali değerini ölçtünüz demek... :alkis:
Bizde adet öyledir.hakanotuken' Alıntı:Konuyu açan arkadaşı linç etmişsiniz bende buna şaşırdım
hocam başlık ile içeriğin ne alakası var? millet bunu eleştiriyor, kimse maaşımız çok demiyor.COBOL' Alıntı:Göreve yeni başlayan bekar öğretmen maaşı 2260 tl.(maaş programım her zaman doğru çıkar)
Bu arada;
Maaşım fazla diyen, gider malmüdürlüğüne ve fazlalığını beytülmâl hesabına yatırır.
Fazla gürültüye gerek yok.Zaten Boş teneke çok gürültü çıkarır derler.Gidip iade işinizi sessizce hallediverin.
.ernestososa' Alıntı:olay anlaşıldı tefliler linç etmiş
.ernestososa' Alıntı:ama adamı linç etmişler bir dövmedikleri kalmış ayıptır
burada konuyu açan arkadaş herkese hak verildi polis bile aldı bir biz kaldık demek istiyor
.ernestososa' Alıntı:bu arkadaş yönetmelik okumuş ve yönetmelikte yazmadığını iyi biliyor ve neden yazmadığını sorguluyor