Poster tasarımım nasıl olmuş?

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Eğitimde iyi örnekler konferansına katılımcı olarak katılacam..Sosyal sorumluluk projemi orada tanıtmam için poster tasarlamam gerekiyor..Projenin ismi "Rüzgarım Olurmusun"..Amacı öğrencilerin tasarladığı ilçemize özgü t-shirt tasarımlarını satarak durumu iyi olmayan öğrencilere yardım etmek..posterde üzerinde tasarladığımız t-shirtlerden birini giymiş elinde rüzgar gülü olan bir çocuğun mutluluğu var..Arka planda ise ilçemiz arnavutköyü tanıtan bir kaç ayrıntı..Şimdi daha bitmemiş olmasada sizden fikir almak istedim..eğer yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim..

Tekrar düzenledim..

Ekli dosyalar

• poster.jpg
    poster.jpg
    207.7 KB · Görüntüleme: 1,032
  • posterson2.png
    posterson2.png
    442.7 KB · Görüntüleme: 782
bence arnavutköy yazısını farklı renkle ve posterin en altına yaz onun altına da bilgilendirici bir kaç cümle

Ekli dosyalar

• poster2.jpg
    poster2.jpg
    89.4 KB · Görüntüleme: 962
Çocuğun eli yüzü belli olsa, rüzgarla ilgili sembolik bir şeyler olsa rüzgar gülü vs. (çocuğun elindeki bir şeye benzemiyor), çocuk figürü yanındaki çizimlere uygun olsa, üzerindeki t-shirt de tasarladıklarınızdan biri olsa, üstteki mesajlardaki konulara da dikkat edilse daha iyi olacak sanki.

Sosyal sorumluluk projesi olunca ben de bir yardımım dokunsun istedim. Arnavutköyle ilgili eklemek istediklerinizi ekleyince çok hoş olacağını umuyorum. Dilerseniz kullanırsınız. İyi çalışmalar...

lnkcc.jpg

Ekli dosyalar

Accipiter' Alıntı:
Sosyal sorumluluk projesi olunca ben de bir yardımım dokunsun istedim. Arnavutköyle ilgili eklemek istediklerinizi ekleyince çok hoş olacağını umuyorum. Dilerseniz kullanırsınız. İyi çalışmalar...

çok teşekkür ederim ilginiz için

Düşünce güzel emeğinize sağlık hocam. Ülkemizde yapılan çalışmlar çok desteklenmesede sakın karşılaşacağınız zorluklar sizi yıldırmasın. Saygılarımla.

sinanuzun' Alıntı:
Düşünce güzel emeğinize sağlık hocam. Ülkemizde yapılan çalışmlar çok desteklenmesede sakın karşılaşacağınız zorluklar sizi yıldırmasın. Saygılarımla.

ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim hocam

Geri