Power led ve hdd led bulamadım.

Kodla Büyü

dervisahmet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar resimdeki bilgisayar ulaştırma bakanlığının gönderdiği experlerden.Güç kaynağını değiştirirken jumperları çıkarmışım, şimdi hdd led ve power ledi bulamıyorum. Takılı olan power switch. Hdd led ve power ledi Nereye takacağımı bilen var mı?

Ekli dosyalar

• DSC02351.JPG
    DSC02351.JPG
    115.1 KB · Görüntüleme: 2,625
anakart modeli manual el kitapcığın da resimsel olarak ayrıntılı şekilde bulunur.. üretici sitesinde mutlaka vardır.

ama buna da gerek yokki. :!:

dğer kasalara bakarak, teker teker tak dene.. power kablosu reset HDD led deneyerek takılır.. :idea:

aklımdayken soyleyeyim. bazen anakart üretici firmasının pdf formatlı manuel kitapcığında ledler yanlış yazabiliyor.. :idea:

3-4 farklı ASUS modelinde başıma geldi.. (teknik serviste çalıştığım zamanlar)

eğer ortada led kabloları yoksa... kasa ön paneli içine ittirilmiş olabilir. yada anakart montajı esnasında altında kalmış olabilir. :idea:

model bu : FUJITSU SIEMENS D2581-A5
bilgisayar labda değil , başka yerden geldi onun için başka bilgisayarı açıp bakamıyorum.

pinlerin diplerinde + işaretleri olanlar ledlerin artısı yani beyaz dışındaki renkli kablonun takılacağı yerler.

fujitsu siemens d1740 anakart..power led hdd led hepsi çıkık nasıl takıcam ben bunları bilgisayar açılmıyor birtürlü..labdaki pclerden farklı bakabileceğm bi başka pc de yok,,yardım lütfeennn

Geri