Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xp açılırken "Analog Power Saving Mode" uyarısı veriyor ekranda ve hemen makina kapanıyor. Çalışan bir sistemdi. hemen her şeyi denedim olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
m@jestic; bende bahsettiğin sorunu BT sınıfımdaki öğretmen-pc de çok yaşadım. PC lerde Win Vista işletim sistemi var. Sorunu her defasında tekrardan kurarak halledebiliyorum.
Yetkili firma İnfronik, onların söylediğine göre boot dosyaları bozulduğu için böyle oluyormuş. Kurulum DVD sinden tekrardan kurmamız gerekiyormuş.
Bende fazla anlam veremedim bu olaya ama başka da bi çözüm yolu yok gibi. Başka ilginç bir olayda, Güvenli Kipte PC açılıyor. :?
Monitörünle alakalı bir özellik.. Güç tasarrufu modundaymışsın. Power düğmesine daha doğrusu monitörün power düğmesine basınca geçmesi lazım.. Olmazsa monitörün fişini çek, 5 saniye bekle tekrar tak..