power supply arızası mı???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lusefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Lusefer

Site Gezgini
arkadaşlar çalıştığım yerde çok sık elektrik kesintileri oluyor.en son cuma elektrik kesintisi oldu ve artık 7 bilgisayarım açılmıyor :cry: birini açtım.tüm kabloları çıkardım.ramleri taktım çıkardım.bir ara fanların 3'ü de 1 snlik çalıştı durdu.Güç kaynağını çıkartamadım kasadan.Sorun kesin güç kaynağında mıdır?

%98 oranında sorun güç kaynaklarında. Bir ara benimde labaratuarlarımdan birinde 5 tanesi birden yanmıştı.

Hocam çalıştırdıgın makinanın powerini diğer makinalarda dene bakalım. sorunun powerdan olup olmadıgını anlarsın en azından.

off off hiç sırası değildi bozulmalarının :cry: 7 bilgisayar açılmayınca bişey kalmıyor ki zaten geriye

önden çalıştırma butonuna basılı tutarken arkadan açma kapama anahtarını açın deneyin çalışacak galiba. :)

çalışan bilgisayarlardan birinin güç kaynğını çıkarıp çalışmayana taktım.çalıştı ama ekrana görüntü gelmedi. :(

ekrana görüntü gelmemesi çözünürlükle alakalı olabilir.
power i değiştirince pc çalıştı ise sorunun güç le ilgili olabileçeği açık gibi.

evet ergun833-aakcakaza ve hasari hocam.Güç kaynaklarındaymış.şimdi açıldı denediğim bilgisayar.Yardım ve destekleriniz için teşekkürler

Geri