power tuşu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tansile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tansile

Site Gezgini
arkadaşlar lab daki bir kaç vestel bilgisayarın power ve reset tuşları çıkmış.bunun için yapabileceğim bir şey var mı? teknik servise mi göndermeliyim?

Bizim labdada vestel promega ların bir çoğunun power düğmesi çıktı bende sağlam olan reset tuşlarını anakart üzerindeki Power Led lere taktım bilgisayarlar artık reset tuşuna basınca açılıyor eğer her ikiside çıkıksa Alacaksın eline Slikon tabancasını Tekrardan slikonla sabitleyeceksin başka çözüm bulamadım :D

Bende de bi öğrenci elinde kırılmış bir power tuşu ile geldi yanıma. Arkadaşın dediği gibi reset tuşunu powera bağladım.

O DA BİŞİ Mİ
BENİM RESETLER BİLE GİTTİ. ELİMDE TORNAVİDA AKIMI SAĞLIYORUM :)

bilisimci_009' Alıntı:
Bizim labdada vestel promega ların bir çoğunun power düğmesi çıktı bende sağlam olan reset tuşlarını anakart üzerindeki Power Led lere taktım bilgisayarlar artık reset tuşuna basınca açılıyor eğer her ikiside çıkıksa Alacaksın eline Slikon tabancasını Tekrardan slikonla sabitleyeceksin başka çözüm bulamadım :D

Aynı sorun bizde de oldu hocam. Ben silikonlamakla başa çıkamadım. Öğrenciler en son power düğmelerini söküp kabloyu dışarı sarkıtmışlar. Bilgisayarı açacakları zaman kablonun uçlarını birbirine değdirip açıyorlar. Şimdilik bir problem yok...

Geri