Powerpoint / Özel Animasyon etkinlik örneği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Hayat

Aktif Üye
Küçük bir özel animasyon örneği hazırladım. Çok kapsamlı olmasa da 5. sınıf öğrencileri için ilgi çekici ve yeterli.

Ekli dosyalar

hocam kullandığın resimlerin arka planları yok galiba.birini diğerinin önüne getirince kare halinde beyazlar oluşmuyor. bunu nasıl yaptınız acaba.

ysartemur' Alıntı:
hocam kullandığın resimlerin arka planları yok galiba.birini diğerinin önüne getirince kare halinde beyazlar oluşmuyor. bunu nasıl yaptınız acaba.
Resim araçları menüsünde "arka planı kaldır" özelliği var sanırım ordan yapılmış

yildizbote' Alıntı:
ysartemur' Alıntı:
Resim araçları menüsünde "arka planı kaldır" özelliği var sanırım ordan yapılmış
hocam arka planı kaldır özelliği 2010 ve sonrasında var galiba. 2003 ve 2007 de bulamadım

çok eğlenceli olmuş. bunu öğrenciler yapamasa da en azından powerpointte ne yapabileceklerini görürler.

örtmnoldum' Alıntı:
çok eğlenceli olmuş. bunu öğrenciler yapamasa da en azından powerpointte ne yapabileceklerini görürler.

ben de öyle sanmıştım ama çoğunluk gayet başarılı oldu ve gerçekten zevk alarak yaptılar. ben de ilgilerini çeken bir konu olunca rahat ders işledim

ysartemur' Alıntı:

arama yaparken hareketsiz olanlar için görsellerde png, vector, gif gibi özellikleri kullanabilirsiniz. hepsi olmasa da çoğu arkaplansız çıkar. hareketli olanlar için ise hareketli gif (animated gif) şeklinde web alanında arama yapın meb engelsiz birçok site çıkacaktır. ingilizce de olsa çocuklar arayıp bulabiliyor. ben genelde meb engeli yüzünden ingilizce arama yapıyorum. bu konuda çocuklara da yönlendirme yapıyorum.

Hayat' Alıntı:
Küçük bir özel animasyon örneği hazırladım. Çok kapsamlı olmasa da 5. sınıf öğrencileri için ilgi çekici ve yeterli.
Ellerinize sağlık hocam. Ben de derste kısa çizgi film hazırlatıyorum. Çocuklar da eğlenerek yapıyorlar.

Geri