Resim araçları menüsünde "arka planı kaldır" özelliği var sanırım ordan yapılmışysartemur' Alıntı:hocam kullandığın resimlerin arka planları yok galiba.birini diğerinin önüne getirince kare halinde beyazlar oluşmuyor. bunu nasıl yaptınız acaba.
hocam arka planı kaldır özelliği 2010 ve sonrasında var galiba. 2003 ve 2007 de bulamadımyildizbote' Alıntı:Resim araçları menüsünde "arka planı kaldır" özelliği var sanırım ordan yapılmışysartemur' Alıntı:hocam kullandığın resimlerin arka planları yok galiba.birini diğerinin önüne getirince kare halinde beyazlar oluşmuyor. bunu nasıl yaptınız acaba.
örtmnoldum' Alıntı:çok eğlenceli olmuş. bunu öğrenciler yapamasa da en azından powerpointte ne yapabileceklerini görürler.
ysartemur' Alıntı:hocam kullandığın resimlerin arka planları yok galiba.birini diğerinin önüne getirince kare halinde beyazlar oluşmuyor. bunu nasıl yaptınız acaba.
Ellerinize sağlık hocam. Ben de derste kısa çizgi film hazırlatıyorum. Çocuklar da eğlenerek yapıyorlar.Hayat' Alıntı:Küçük bir özel animasyon örneği hazırladım. Çok kapsamlı olmasa da 5. sınıf öğrencileri için ilgi çekici ve yeterli.