C cseyhan81 Site Gezgini Mesajlar 62 4 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar arşivinde Powerpoint 2010 ders notu olan varsa siteye yükleyebilir mi? 5. ve 6. sınıflar için. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar arşivinde Powerpoint 2010 ders notu olan varsa siteye yükleyebilir mi? 5. ve 6. sınıflar için. Şimdiden teşekkürler.
B buyey Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 960 26 Şubat 2015 #2 bana da powerpoint 2010 sunusu lazım. vaktim az yoksa kendim hazırlayacağım. kendi hazırlayan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi acaba?
bana da powerpoint 2010 sunusu lazım. vaktim az yoksa kendim hazırlayacağım. kendi hazırlayan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi acaba?
sukrugaya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 561 26 Şubat 2015 #3 buyey' Alıntı: bana da powerpoint 2010 sunusu lazım. vaktim az yoksa kendim hazırlayacağım. kendi hazırlayan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla ... istediğin örnek şablonlarsa buyur Şablon Yapımı Videosu Ekli dosyalar sablonlar.rar sablonlar.rar 120.5 KB · Görüntüleme: 641
buyey' Alıntı: bana da powerpoint 2010 sunusu lazım. vaktim az yoksa kendim hazırlayacağım. kendi hazırlayan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla ... istediğin örnek şablonlarsa buyur Şablon Yapımı Videosu
B buyey Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 960 28 Şubat 2015 #4 powerpoint 2010 ders notu diyecektim yanlış yazmışım özür