Powerpointte bir dijital pano çalışması.

Kodla Büyü

akzabat

Aktif Üye
Okulumuzdaki LCD TV ye duyuruları eklemek amacıyla oluşturduğum dijital pano tarzı bir şey. Dijital pano için çok araştırma yaptım bir kaç program kurdum. en baştan kendim yapmak istedim fakat en sonunda yine powerpointte karar kıldım. Biraz manuel ama kolay en azından. İşinize yarar umarım. Forumda dijital pano hazrılayan bir arkadaş vardı. Çalışması bitince siteye ekler umarım. Herkese kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• pano.jpg
    pano.jpg
    42.4 KB · Görüntüleme: 3,864
  • dpano.zip
    dpano.zip
    407.8 KB · Görüntüleme: 1,506
bu da benim ki. vba ile zil saatlerini kontrol etmeye çalıştım. Bu aralar ben de bu işe kafa yoruyorum. Hocamın hazırladığı kadar görselliği yok ama belki fikir olur.

saat ayarlamak için makroda değişkenleri ayarlamak gerekiyor. saat 8:30-2:35 arası ayarlı

Ekli dosyalar

Devamını bekliyoruz arkadaşlar. Elnize sağlık cok guzel olmuş. :++:

akzabat' Alıntı:
Okulumuzdaki LCD TV ye duyuruları eklemek amacıyla oluşturduğum dijital pano tarzı bir şey. Dijital pano için çok araştırma yaptım bir kaç program kurdum. en baştan kendim yapmak istedim fakat en sonunda yine powerpointte karar kıldım. Biraz manuel ama kolay en azından. İşinize yarar umarım. Forumda dijital pano hazrılayan bir arkadaş vardı. Çalışması bitince siteye ekler umarım. Herkese kolay gelsin.

Hocam teşekkürler paylaşım için. Bu arada, sayfalara bilgi nasıl ekleyebiliyoruz?

iyi çalışmalar..

Geri