Powtoon Dersleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zodiac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar, Powtoon ile sunum hazırlıyoruz, bu konuda deneyimli hocalarım deneyimlerini paylaşabilirler mi, teşekkürler.

hiç kullandıran olmadı mı powtoon, azcık bilgi verseniz de deneyimlerinizden yararlansak bizde:(

hocam bende şimdi senin başlığında haberdar oldum merak ettim hemen youtube da bir kaç video da anlatım açtım, oldukça güzel bir uygulamaya benziyor ama çevrimdışı kurup kullanım sağlamıyorsa derste kullanımı zor bence. aynı anda aynı sitede uygulama yapmak için iyi bir internet erişimi lazım. o da bizde yok.

Sayın hocam, bu tür uygulamalarda para vermeyince pek bir şey yapamıyorsunuz. O yüzden ben şöyle bir bakıp, bıraktım. Kullanımında bir şey yok, nesneyi ekleyip, şuradan getir, buraya götür şeklinde timeline üzerinde bir şeyler yapıyorsunuz.

zodiac' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, Powtoon ile sunum hazırlıyoruz, bu konuda deneyimli hocalarım deneyimlerini paylaşabilirler mi, teşekkürler.

Hocam Powtoon çok başarılı animasyon/sunum karışımı bir web 2.0 uygulamasıdır. Henüz offline sürümü olmayan uygulamanın eğitim için ayrı bir başlığınınve ayrı bir bölümünün olması da zaten taktire değerdir.
Eğer öğrencilerinize google hesabı aldırdı iseniz Drive'a Powtoon'u bağlayarak üyelik olayı ile hiç uğraşmadan doğrudan drive üzerinde powtoon'lar yaptırabilirsiniz. Ürünler de doğrudan Drive hesabında kalacağı için işbirlikli çalışma ve paylaşma inanılmaz kolaylaşmaktadır.
Birçok okulumuzda (benimki de dahil) internet bağlantısı bu tip uygulamalarda, aynı anda ondan fazla bilgisayar için yetersiz kalmaktadır. Sadece internet bağlantısı da değil, uygulama Chrome ile tam uyumlu çalışmasına karşın bazı noktalarda masaüstü yazılımların kat be kat gerisinde bir performans göstermektedir.
Bunun yerine önerim prezi offline sürümüdür.

Olcay Büyükçapar' Alıntı:
zodiac' Alıntı:

Hocam Powtoon çok başarılı animasyon/sunum karışımı bir web 2.0 uygulamasıdır. Henüz offline sürümü olmayan uygulamanın eğitim için ayrı bir başlığınınve ayrı bir bölümünün olması da zaten taktire değerdir.
Eğer öğrencilerinize google hesabı aldırdı iseniz Drive'a Powtoon'u bağlayarak üyelik olayı ile hiç uğraşmadan doğrudan drive üzerinde powtoon'lar yaptırabilirsiniz. Ürünler de doğrudan Drive hesabında kalacağı için işbirlikli çalışma ve paylaşma inanılmaz kolaylaşmaktadır.
Birçok okulumuzda (benimki de dahil) internet bağlantısı bu tip uygulamalarda, aynı anda ondan fazla bilgisayar için yetersiz kalmaktadır. Sadece internet bağlantısı da değil, uygulama Chrome ile tam uyumlu çalışmasına karşın bazı noktalarda masaüstü yazılımların kat be kat gerisinde bir performans göstermektedir.
Bunun yerine önerim prezi offline sürümüdür.

Hocam bu Drive'a Powtoon bağlama olayı nasıl oluyor?

Olcay Büyükçapar' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
Hocam bu Drive'a Powtoon bağlama olayı nasıl oluyor?

Ekran kaydı aldım hocam, Drive'a bağlama ve Drive'da yeni powtoon oluşturma. Görüntü kalitesi düşük, buraya ekleyebilmek için.
Kolay gelsin.

Hocam elinize sağlık çok teşekkür ederim.

Geri