Prevx virüs bulaşmış diyor eset de tık yok?

Kodla Büyü

fcd1919

Üye
Sayın hocalarım Garanti bankasının sitesinden yüklediğim Prevx 3.0 iimds.dll dosyasına virüs bulaşmış ekranı (ekte görüntüyü yükledim) sürekli karşıma çıkıyor temizlemek için lisans istiyor ama yok ancak eset nod 32 5 ile tarama yaptığımda herhangibir sorun yok hangisine güvenmeliyim şaşırdım yardım ederseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    57.9 KB · Görüntüleme: 814
ESET in zamanı geçti. Başka antivirüsleri dene. Parasızlarda avast veya avg . Paralı olanlar için kaspersky olabilir.

aklıma gelmişken, bide gizli dosyaları ve sistem dosyalarını görünür hale getir. Eset gizli dosyalar içindeki virüsleri bulamıyor. Virüsü esetin gözüne sokarsanız. Ha bu virüs diyebilir

önerileriniz için teşekkür ederim. Bu demek oluyor ki Prevx haklı :cry: daha yeni lisanslamıştım esed nod 32 yi kasım ayına kadar :verymad:

Prevx yazılımına itibar etmeyin. Dünyanın hiç bir güvenlik sitesi bu yazılımı kullanmaz, siz neye göre kullanıyorsunuz anlayabilmiş değilim.

Eset konusunda da yanlış bilgilendirmelerin olduğunu görüyorum. Dünyanın saygın siteleri neden Eset online yazılımını sürekli kullanıyorlar ? Zararlı sorunu olanların öncelikle eset online taraması yaptırmalarını tavsiye ederim.

Şunu da hemen belirteyim, ücretli ile ücretsiz bir antivirüsün zararlı veritabanları aynıdır. Farklılıklar başka noktalardadır.

VEGA' Alıntı:
Prevx yazılımına itibar etmeyin. Dünyanın hiç bir güvenlik sitesi bu yazılımı kullanmaz, siz neye göre kullanıyorsunuz anlayabilmiş değilim.

Eset konusunda da yanlış bilgilendirmelerin olduğunu görüyorum. Dünyanın saygın siteleri neden Eset online yazılımını sürekli kullanıyorlar ? Zararlı sorunu olanların öncelikle eset online taraması yaptırmalarını tavsiye ederim.

Şunu da hemen belirteyim, ücretli ile ücretsiz bir antivirüsün zararlı veritabanları aynıdır. Farklılıklar başka noktalardadır.
Sanırım haklısınız Prevx programını kaldırmaya karar verdim. Garanti bankasının sitesinden yüklemiştim o nedenle güvenmiştim :x

aynı durum mse de de oluyor, mse birçok key gen ve cra ck dosyalarını virüs olarak algılıyor, kaspersky ile tarama yapıyorum o dosyaları virüs olarak görmüyor.

Geri