Private.exe hatası

Kodla Büyü

mfatih

Site Gezgini
Bu hata dan bıktım her bilgisayarı açışımda karşıma çıkıyor sebebinide bilmiyorum
acil yardım lütfen

Private.exe bir Trojan/Backdoor miş Windows startup da ekrana gelen bu trojeni kaldırmak için http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/pf/w32.sober@mm.html adresinde açıklamalar var sistem geri yüklemeyi kapatıp güvenli kipte acıp temizlenebiliyomuş açıklamalar ingilizce ama işine yararmı bilmiyorum bakmanızda fayda var

ama başlat-çalıştır-msconfig- ile karşına gelen ekrandan başlangıc sekmesinden private.exe ile ilgili satırın başlangıcındaki tik işaretini kaldırırsan ve sonrasında sağlam bi antivirüsle taratırsan sıkıntın kalmaz

private.exe

private.exe hatasını TOTALE FILE COMMANDER programı ile silebilirsin.Bu program DOS ortamında öalıştığından kolaylıkla silebilirsin. Ama sadece bunu silmen yeterli olmaz Flash.exe yi ve png exe yi de silmen gerekir

private.exe virüsü

Merhaba arkadaşlar okula eve elimin değidiği her bilgisayar bulaştıdım sanırım.....
açtığım herb bilgisayarda karşıma private exe uyarısı gelyor. Logfile of HijackThis v1.99.1 programı ile kaldırdığımı sanıyordum ama olmadı en son 4 gb lık usb belleğimi formatlamak zorunda kaldım bilgisayarı formatladım kurtuldum derken format attığım bilgisayarda EasyRecovery ile veri kurtarma işlemi yaparken geri geldi. Bu virüs bilgisayarımda kendine C:\windows\help\private_qwert diye bir klasör yaratmış içinde dini bilgiler içeren dosyalar var (harun yahyanın işi- sanal alemde misyonerliğe soyunuş bu zat) ben virüsten nasıl kurtulcam allah aşkına windows umu terk edelim. Harun Yahya böyle cennete gideceğini sanıyorsan hiç umutlanma

Geri