Prof.Dr. Hafize KESER hocamızı tanıyan arkadaşlar

Kodla Büyü

deftones

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Prof.Dr. Hafize KESER hocamızın bizimle ilgili olan vidosunu izledikten sonra,bizi değer veren bir hocamızı arkamıza bilgi ve tecrübesinden yararlanıp, hocamızla irtibata geçip bir tv programı yada ünivede sıkıntılarımızı iletebileceğimiz panel tarzı bir şeyler yapsak. TTKB den ve eğitekten yetkili kişilerinde katılımı sağlansa nasıl olur.

Guzel olur.
Geçenlerde Bote 4.sınıf ogrencisi beni aradı Hafice Hoca dan almış numaramı, hocamız proje ödevi vermiş, Bote nin ilk mezunları su an nerde hangi gorevdeler diye. Numarasını kaybettiğim için ogrenciye sordum " bizde cep tel i yok, vermiyor" dedi ama AU web sitesinden ulasilabilinir. Hocamız gerekli her platformda sıkıntılarımızı dile getiriyor sagolsun.

Tanımaz olmazmıyız hocam Hafize Hocamızı bende 2009 Ankara Böte mezunuyum.Sağolsun hocamızın üniversitedeyken söyledikleri bir bir oluyor bakalım daha neler görecez...

gulsait' Alıntı:
Tanımaz olmazmıyız hocam Hafize Hocamızı bende 2009 Ankara Böte mezunuyum.Sağolsun hocamızın üniversitedeyken söyledikleri bir bir oluyor bakalım daha neler görecez...
mesela neler söylemişti de oldu.söylermisin hocam

blackpeace123' Alıntı:
bilerzen' Alıntı:
xmet' Alıntı:
gulsait' Alıntı:
mesela neler söylemişti de oldu.söylermisin hocam

evet sırada ne varmış??
:D

ben dalga geçmiyorum gerçekten soruyorum çünkü bize de üniversitedeyken bölüm başkanımız bu bölüm aslında "bilgisayar ve öğretim teknolojileri" adı altında açılcaktı kimse yazmaz diye sonuna öğretmenliği ekleyip eğitim fakültesinde açtılar demişti... başka bi örnek; ODTÜde araştırma görevlisi bir arkadaş söylemişti, bir dekan bu bölüm açılsın demiş açılmış, şimdi de kapansın diyomuş :lol: (açıl Böte açıl, kapan Böte kapan) yurt dışında bu bölümün lisans düzeyinde bir eğitimi yokmuş yüksek lisans eğitimi varmış sadece...
o yüzden soruyorum belki o hanımefendi de bu işlerin içindedir de biliyodur sonumuzu :scared: gerçekten bu iş böyle planlanmıştır... :o
nasıl iyi bir paranoyak olmuş muyum? formatornoyak :lol:

onu tanımayan mı var :D :++: :verymad: :++: sahsen ben onun durumumuzla ılgılı bır sey yapabılecegını dusunmuyorum. 2004 mezunuyum. Taa o zaman da suan tartısılan konular tartısılırdı. Olmamız gereken ve suan oldugumuz durum arasındakı ucurum tartısılır konusulanlar havada kalırdı. Ona bol bol kartondan kagıttan materyal hazırlıcan :P

calıstıgım ılde merkez okulların cogu bılgısayar yerıne tarım gıbı garıp dersler secmısler(fen normu dusmesın dıye :D :) yada ders saatı normu karsılamıyor. Bu yuzden hep farklı branslı ogretmenler o okullarda formatorluk yapıyor. Eeee adamların ıcı rahat normda gelmez kolay kolay dıyorlar. Resmen bızım bransı olduruyorlar. Senın ısını herkes yapar dıyorlar. Ilk once bu sorun ortadan kalkmalı. Benım cepte hafıze hocanın bır nosu var ama acıkmıktır bılmem. Afrayıp bunu dıle geırsem faydası olacagı suphelı...

TTKB, Eğitek gibi bakanlık birimlerindekilerin birçoğunun canını hayli sıktığı için onlar hafize hanımı zaten iyi tanırlar

ben bilgisayayar karşısında nasıl oturulacağını ondan öğrendim.

bilerzen' Alıntı:
blackpeace123' Alıntı:
bilerzen' Alıntı:
xmet' Alıntı:
gulsait' Alıntı:

ben dalga geçmiyorum gerçekten soruyorum çünkü bize de üniversitedeyken bölüm başkanımız bu bölüm aslında "bilgisayar ve öğretim teknolojileri" adı altında açılcaktı kimse yazmaz diye sonuna öğretmenliği ekleyip eğitim fakültesinde açtılar demişti:

malumunuz bizim kimya dersleri 6 saatti ve kimya hocası da fen fakültesinden geliyordu.. hoca da iyice niyetine almıştı bizi kimyager yapmaya.. kimyager olmamakta direnen ben ve 6-7 arkadaşım yazın tek ders sınavında kimya dersini zor vermiştik ve okulu uzatmaktan kıl payı yırtmıştık..
o dönemde "acaba bizim en fazla bilgisayar dersi 5 saatken kimya niye 6 saat "diye araştırdık..
edindiğimiz bilgilerden biri :

Geri