Profesyonel fotoğraf makinası tavsiye edecek arkadaşlar...

Kodla Büyü

yolcu.19

Site Gezgini
Arkadaşlar 1000 tl ye kadar profesyonel düzeyde bir fotoğraf makinası almayı düşünüyorum ne tavsiye edebilirsiniz...

hocam 1000 tl ye çok zor profosyonel düzeyde bir makine. eğer limitini biraz artırabilirsen kesinlikle nikon d90. yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve çok memnunum. biraz daha düşük limit ile nikon d3100 de tavsiye edebilirim. geçen hafta arkadaşa aldım. d90 kadar olmasa da, onun da özellikleri gayet güzel...

bende aslında d3100 düşünüyorum ama fiyatı biraz pahalı gibi geldi... o kalitede daha uygun bir makina varmı diye buraya yazdım

Hocam beni dinlersen sıfır alma.Profosyonel makinelerin ikinci ellerini temiz bulma şansın çok yüksek.Ben ikinci el eos 450 d aldım 700 tl ye makine daha 3000 shut daydı ben aldığımda.Temiz bulma şansın yüksek çünkü bu iş için başlangıç makinesi alıpda profosyonel yardım ve kurs alan kişiler için makine artık yetersiz gelmeye başlıyor.yeni bir makine alıyor ve elindeki makineyi ikinci el fiyatına satıyor tabi bu işi hoby olarak yapan kişiler makinelerine de gözü gibi bakıyor.Kısacası ben sana internetten ikinci el satışı yapan sitenin bir tanesinden bul al.
Not:Makineyi görmeden ve bir anlayana göstermeden sakın para gönderme.Dolandırıcı çok.Örneğin ben ankaradan birisinden aldım bir arkadaşımı gönderdim makineyi direk elden aldı baktı gösterdi bir fotoğrafçıya ondan sonra elemena ben parayı gönderdim.arkadaşda bana makineyi kargoladı.Ben çok memnunum eos 450 d önerebilirim.

Geri