profesyonel video düzenleme programı lazım?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar okulda öğrencilerle kıs bir film çekmek istiyorum,çekimler bittikten sonra videoları düzenleyebileceğim iyi bir program lazım...
movie maker gibi basit olmamalı..gerekirse bir videodaki nesneyi kaldırabilmeliyim ya da olmayan bir nesneyi sanki ordaymış gibi ekleyebilmeliyim...
var mı bildiğiniz bir program?biraz profesyonel iş gerektiriyor ama uğraşınca olurr:)

corel video studio. 1 aylık ücretsiz kullanabilirsiniz. video çözünürlüğünü bozmuyor. söylediğiniz seyleri de yapabilirsiniz.

saolun arkadaşlar dediğiniz programları araştırıcam...en kolay kullanım hangisiyse onu deniyelim :)
bu işle uğraşanınız oldu mu aceba?

syangela' Alıntı:
corel video studio. 1 aylık ücretsiz kullanabilirsiniz. video çözünürlüğünü bozmuyor. söylediğiniz seyleri de yapabilirsiniz.

bende bunu kullanarak hazırlıyorum. 1ay bedava kesinlikle tavsiye ederim.
ama tam profesyonel olmak için after efeckt öneririm. karışıktır ama çok güzel ürünler çıkar

atungad' Alıntı:
syangela' Alıntı:

bende bunu kullanarak hazırlıyorum. 1ay bedava kesinlikle tavsiye ederim.
ama tam profesyonel olmak için after efeckt öneririm. karışıktır ama çok güzel ürünler çıkar
kullandığınız programda neler yapabiliyorsunuz hocam?

hocam işinizi her türlü görecek bir program Ulead VideoStudio tavsiye ederim ....

corelde bluebox tekniğiyle arkaplan rengi farklıysa cekimin, örneğin bir kişiyi arkaplandan bağımsız video üzerine bindirebilirsiniz. 6 farklı videoyu aynı anda oynatabilirsiniz. video içinde swf oynatabilirsiniz. resim ekleyebilirsiniz. metin ekleyebilirsiniz. sınırlılığı ise türkçe fontunun olmaması.

ulead video studio da hazırladığım videoyu nasıl wmv vs.. olarak kaydedebilirim? bilgisi olan yardım edebilir mi? ACİLL...

Geri