programla koordinatörlük formu doldurma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bylore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam öncelikle teşekkürler paylaşım için. Fakat aylık formu oluşturmuyor ben sadece deneme amaçlı kullandım sonuç dediğim gibi.

bizim eleman illa elle dolduracanız diye diretiyor yaw... koordinatını hesapladın buldum günlük fişi yazdırıyorum diğerlerini de elle... ama her hafta teslim ederken yarım ağız tartışıyoruz mdr yrd ile... neymiş... yönetmeliğe göre sahab okuldan alıp akşam getirmen lazımmış... ama yaptığı iyilikmiş hafta başı önceden vermesi sonradan alması ve bunların ELLE DOLDURULMASI lazımmış. teknoloji çağında oluşumuzu anlatamıyorum. elemana yönetmelik lazım

ben de çıraklıkta php mysql ile yapmıştım öğretmen seçince ona ait iş yerleri geliyordu. seçince formu dolduruyordu ama bizim okuldakiler kağıttan tasarruf etmek için 1 kağıda yatay olarak 2 işyeri formu istediklerinden onu yapamamıştım.

dokmeefrail' Alıntı:
ben de çıraklıkta php mysql ile yapmıştım öğretmen seçince ona ait iş yerleri geliyordu. seçince formu dolduruyordu ama bizim okuldakiler kağıttan tasarruf etmek için 1 kağıda yatay olarak 2 işyeri formu istediklerinden onu yapamamıştım.

Bizde de aynen bahsettiğiniz gibi uygulanıyordu. Excel makrosuyla aşağıdaki çalışmayı yapmıştım bunun için.
http://www.bilgisayarbilisim.net/te...1/koordinatorluk-evraki-otomatik-t117712.html

Geri