M MuratAKAR Aktif Üye Mesajlar 134 11 Kasım 2010 #1 sayfalar QuarkExpress ile hazırlandı o yüzden pdf olarak kaydettim. adobe illustrator ile düzenleme yapabilir. Ekli dosyalar Programlamanın Temelleri.rar Programlamanın Temelleri.rar 311.2 KB · Görüntüleme: 1,130
sayfalar QuarkExpress ile hazırlandı o yüzden pdf olarak kaydettim. adobe illustrator ile düzenleme yapabilir.
genedrom Aktif Üye Mesajlar 164 1 Kasım 2011 #12 hocam ellerinize sağlık içinden bir iki soru almayı düşünebilirim
T tturkmen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 4 Kasım 2011 #13 MuratAKAR' Alıntı: sayfalar QuarkExpress ile hazırlandı o yüzden pdf olarak kaydettim. adobe illustrator ile düzenleme yapabilir. Genişletmek için tıkla ... Ms Word daha mı zor geldi?
MuratAKAR' Alıntı: sayfalar QuarkExpress ile hazırlandı o yüzden pdf olarak kaydettim. adobe illustrator ile düzenleme yapabilir. Genişletmek için tıkla ... Ms Word daha mı zor geldi?
E emin1905 Site Gezgini Mesajlar 55 11 Kasım 2011 #14 bu da benden cevap anahtarı içinde Ekli dosyalar progtem.rar progtem.rar 59.6 KB · Görüntüleme: 120