Programlamanın Temelleri dersi için hazırladığımız site

Kodla Büyü
cok guzel bır calısma.bunu sıte degılde de bır program olarak almamız mumkunmu malum herkesın evınde ınternet yok

hocam sayfaları bilgisayarınıza teleport benzeri programlarla kaydedebilirsiniz. böylelikle offline olarak da takip edebilirsiniz. site tamamen HTML dir.

bilgisayarıma indirdim ama bazı resimlerde sorun oldu. rica etsem burada paylaşabilir misiniz hocam? çok teşekkürler...

anlaşılır olması ön planda olmakla beraber veritabanı konuları da eklenmiştir...
eğer katkı olursa ve yapılan örnekler işlenen konular burdan paylaşılırsa gelecek sene içinde daha etkin bir kaynak oluşturulabilir...

tturkmen' Alıntı:
BaRBaRYaN35' Alıntı:
Programlamanın temelleri dersinde öğrencilerin evde de çalışabilmeleri için hazırladığımız site
.
http://www.erkeml.k12.tr/tr/Programlama/ana/
.
Ek : İçerik her hafta yeni konuyla birlikte güncelleniyor.
Bekir Hocam güzel olmuş. Parfüm istemiyon galiba..
..
oo sen buralara gelirmiydin turan. siteyi erdem hazırlayıp güncelliyor. ben sadece burdaki arkadaşlarda yararlansın istediğim için paylaştım.

Güzel olmuş ama windows form uygulamalarını ve veritabanını da bu ders kapsamında anlatıyorsan hocam 10. sınıf öğrencileri için ağır olur. Onun dışında iyi.

hocam aslında bizi bu seviyeye birazda öğrencilerin ilgisi getirdi..
toplam üç tane AT sınıfına 3'er grup halinde dersi işliyoruz...
aralarında 6-7 tane çok iyi seviyeye gelmiş hatta oyun yapan öğrenciler var... bir ara oyunlarıda paylaşabilirim...

BruTon' Alıntı:
hocam aslında bizi bu seviyeye birazda öğrencilerin ilgisi getirdi..
toplam üç tane AT sınıfına 3'er grup halinde dersi işliyoruz...
aralarında 6-7 tane çok iyi seviyeye gelmiş hatta oyun yapan öğrenciler var... bir ara oyunlarıda paylaşabilirim...
..
işte sitenin asıl hazırlayanı da geldi :D
erdem yakında zümreyi burda yapacaz anlaşılan ;)
..
erdem hocamın da belirtiği gibi 6 bilgisayar laboratuarında öğrencilere çoğu zaman 3 gruba bölerek ders işliyoruz. her grupta 10-15 arası öğrenci oluyor. bu hem öğrencilerle daha rahat ilgilenmemizi sağlıyor hemde öğrencilerin istenilen seviyeye gelmesini kolaylaştırıyor (tabiki ilgi duyanların)

erdem hocama bende söyledim. bu çocuklara 10. sınıfta bu kadar şey gösteriyorsak 11. sınıfa geldiklerinde derse girecek arkadaşların ciddi anlamda çalışarak derslere gelmesini gerektirecek. ama bundan korkmak yerine seviniyoruz. sonuçta öğrenciler geliştikçe biz rezil olmamak için daha da kendimizi geliştiriyoruz.

her öğretmen arkadaşımın da bildiği gibi EN İYİ ÖĞRENME ÖĞRETEREK ÖĞRENMEDİR. biz yeni şeyler öğrendikçe öğrencilere de öğretecek yeni şeylerimiz oluyor.

Geri