PROJE ÖDEVİ KONULARI

Kodla Büyü

devkarinca

Üye
ARKADAŞLAR ELİNİZDE 10. VE 11.SINIF DERSLERİNE AİT ORJİNAL PROJE ÖDEVİ KONULARI VAR MI?
AYRICA PERFORMANS ÖDEVİNİ NE YAPTINIZ

aynen bana da lazım araştırdım ama bulamadım özellikle bilişim teknolojiler temelleri dersi için istiyorum

10. Sınıflar için ders konuları ya da ilişkili konularla ilgili sunu hazırlatmayı düşünüyorum.
11. sınıflarda web ve grafik dersleri için bir şirket uydurup, bu şirkete ait grafik dersi için logo, kartvizit, site header (banner) alanı oluşturma. Web dersi için ise aynı şirketin en az 5 sayfalı bir web sayfasını hazırlatmayı düşünüyorum. Siteyi dreamweaver ile hazırlalatacağım.
Aslında her ders performans çalışması yapmak için uygun değil, bunu zorunlu hale getiren vatandaşa buradan içten, sıcacık bir selam söylüyorum.

yakuphan' Alıntı:
10. Sınıflar için ders konuları ya da ilişkili konularla ilgili sunu hazırlatmayı düşünüyorum.
11. sınıflarda web ve grafik dersleri için bir şirket uydurup, bu şirkete ait grafik dersi için logo, kartvizit, site header (banner) alanı oluşturma. Web dersi için ise aynı şirketin en az 5 sayfalı bir web sayfasını hazırlatmayı düşünüyorum. Siteyi dreamweaver ile hazırlamalatacağım.
Aslında her ders performans çalışması yapmak için uygun değil, bunu zorunlu hale getiren vatandaşa buradan içten, sıcacık bir selam söylüyorum.
aynen öyle gelde mesleki gelişimle ilgili performans ver nasıl olcaksa

konulara öğrenciler sunu olacak şekilde paylaştırın gitsin Bu kadar modül 2 saatlik derste nasıl işlenir nasıl performans notu verilir Anlamak çok zor

Geri