Proje Ödevi Tavsiyesi

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okulumda öğrencilere bty dersinden proje ödevi almayın dememe rağmen dersi yüksek olan öğrencilerden proje ödevi isteyenler olmuş.sınıf rehber öğretmenleride isteklerini geri çevirmemiş.şu an için 3 tane öğrencim var proje ödevi alan.daha önce proje ödevi falan vermediğimiz için tam olarak ne ödev verilir nasıl değerlendirilir ner bir fikrim yok.fikriniz varsa tavsiyede bulunursanız sevinirim.

ben istediğiniz bir şehir hakkında tanıtım sunusu hazırlayın dedim. 1 ay süre verdim

kaç slayttan oluşacak ya da slaytta neler bulunacak ? gibi kriterler sundunuz mu?

4 tane ödevim var hocam yönergeleriyle beraber.okulda hocam. Ulaşınca yayınlayacağım burada

ben alan olsaydı bu dersten proje ödevi alınmıyor, gidin matematikten fenden alın deyip püskürtmeyi planlıyordum ki zaten kimse de almadı :)

Hocam "Kendi bilgisayarımı yapıyorum" adı altında bir proje ödevim var. Bilgisayarların maketlerini yapıyorlar. kasa içi de dahil. inanılmaz şeyler çıkarttı öğrenciler. Don lastiğinden ide kablo yapmışlar birebir aynısı :)

bunca yıl böyle bir durum olmayınca hiç ummuyordum proje alacaklarını. takılıp kalmıştım işin açığı ama güzel fikirler var teşekkürler arkadaşlar

proje odevini grup verince kac kisinin gruba katilacagina dair bir sınırlama varmı acaba yoksa bizmi belirleyecegiz bu kisi sayisinin ne kadar olabilecegini

Ben okulumuzu tanıtan sunu yapmalarını istedim. En az 20 slayt olmasını şart koştum. İçlerinden güzel olan olursa okul içinde kullanırım.

Geri