ishak87demir
Site Gezgini
arkadaşlar labsız bi okulda görev yapıyorum. sınıf öğretmenleri diğer öğretmenlere çok yük biniyor diye bilişim tek. dersinden de proje verdiler. proje olara<k öğrencilere ne verebiliriz. fikri olan var mı
guldenmy' Alıntı:ben I. dönem bilgisayar parçalarının maketini performans görevi olarak vermiştim. Proje ödevini klasik dosya kağıdına istedim. Bir de konuyla ilgili bir sunu hazırlatıyorum. İkisini birden değerlendireceğim. Verdiğim konular arasında "dünden bugüne arama motorları", "Nanoteknoloji", "Tarihteki 5 önemli teknolojik icat", "Robotlar", "window 7-8 işletim sistemlerinin tanıtımı", "bilgisayarların tarihi gelişimi"
vgozdev' Alıntı:guldenmy' Alıntı:ben I. dönem bilgisayar parçalarının maketini performans görevi olarak vermiştim. Proje ödevini klasik dosya kağıdına istedim. Bir de konuyla ilgili bir sunu hazırlatıyorum. İkisini birden değerlendireceğim. Verdiğim konular arasında "dünden bugüne arama motorları", "Nanoteknoloji", "Tarihteki 5 önemli teknolojik icat", "Robotlar", "window 7-8 işletim sistemlerinin tanıtımı", "bilgisayarların tarihi gelişimi"
HOCAM SİZ BUNLARI KAÇINCI SINIF ÖĞRENCİLERİNE YAPTIRIYORSUNUZ?