Proje Hazırlama Dersi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gdagli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

gdagli

Site Gezgini
Arkadaşlar bu sene ilk defa vereceğim bu dersi anadolu lisesindeyim sizler nasıl işliyorsunuz bu dersi kullandığınız kaynaklar nelerdir Sunuları varmıdır Öğrenciler için nasıldır ? Tecrübeli arkadaşlardan görüş istiyorum Şimdiden teşekkürler Saygılar

Bu dersin zumresini bulamıyorum olan arkadaşlar atabilirler mi...

Çok keyifli bir ders olduğunu düşünenlerdenim. 2005-2006 ders yılında görev yaptığım lisede bu dersi işlemiştim. Proje mantığını vermek yeterli oluyor genelde hocam. Kalite araçları, zaman yönetimi, gerekçe, amaç, kaynak kullanımı gibi konular somutlaştırılarak örnekler üzerinden uygulanarak (gruplar halinde projeler geliştirilebilir) dersi işlemek mümkün.

PROJE HAZIRLAMA kiptabı a'dan z'ye yönlendirme yapıyor . Kitaba göre sene sonun da bir proje yapmış oluyor çocuklar.ben 2 sene bu derse girdim ilk sene de bunu performans olarak değerlendirmiştim ancak başarıya ulaştığım söylenemez. Ama 2.senem de şöyle yaptım sınıfı 4 erli grupladım adım adım proje yaptırmaya çalıştım sene sonundaki projelerini uygulama olarak değerlendirdim ve performansı sunum ve hazırldığı materyallere verdim .. Bence ders güzel bir ders. Öğrenciye özgüven sağlayabilir.] sağlayabilir.
Ama kitabdaki okuma parçaları bence özenli değil başka hikayleler ve örnekler bulabilirsin ....

ankebut_ko' Alıntı:
PROJE HAZIRLAMA kiptabı a'dan z'ye yönlendirme yapıyor . Kitaba göre sene sonun da bir proje yapmış oluyor çocuklar.ben 2 sene bu derse girdim ilk sene de bunu performans olarak değerlendirmiştim ancak başarıya ulaştığım söylenemez. Ama 2.senem de şöyle yaptım sınıfı 4 erli grupladım adım adım proje yaptırmaya çalıştım sene sonundaki projelerini uygulama olarak değerlendirdim ve performansı sunum ve hazırldığı materyallere verdim .. Bence ders güzel bir ders. Öğrenciye özgüven sağlayabilir.] sağlayabilir.
Ama kitabdaki okuma parçaları bence özenli değil başka hikayleler ve örnekler bulabilirsin ....

Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için

Geri