Proje için kullanıbilecek uygulama tavsiyesi

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba arkadaşlar.
bir öğrencim teknofest için bulunduğu ilin tanıtımını yapacak bir uygulama yapmak istiyor. animasyon tarzında bierşey var aklında. araçla belirli noktaları gezen ve o noktalar hakkında bilgi veren bir proje düşünüyor. zor bir proje biliyorum ama rica etti nasıl yapabilirim diye. ben de sizlere danışmak istedim.(web2 aracı varmı ya da kolay bir uygulama)
şimdiden teşekkür ederim

hocam mobil kodlama uygulamalarında var olan bir özellik anladığım kadarıyla. peki bir bina içersindeki konumlar için de verimli şekilde kullanılabiliyormu? özellikle tavsiye ettiğiiz araç hangisidir? tş ederim
Bir bina içindeki konumu 112 acil bile bulamıyor. 200 daireli sitede nasıl bulacak zor bir iş o dediğiniz

Merhaba arkadaşlar.
bir öğrencim teknofest için bulunduğu ilin tanıtımını yapacak bir uygulama yapmak istiyor. animasyon tarzında bierşey var aklında. araçla belirli noktaları gezen ve o noktalar hakkında bilgi veren bir proje düşünüyor. zor bir proje biliyorum ama rica etti nasıl yapabilirim diye. ben de sizlere danışmak istedim.(web2 aracı varmı ya da kolay bir uygulama)
şimdiden teşekkür ederim
Turizm alanından giriyorsa herkesin kullanacağı bir uygulama olabikir tarihi yerler güzel mekanlar vb bir rehber gibi yol tarifleri dikkat edilmesi gerekenler

hocam mobil kodlama uygulamalarında var olan bir özellik anladığım kadarıyla. peki bir bina içersindeki konumlar için de verimli şekilde kullanılabiliyormu? özellikle tavsiye ettiğiiz araç hangisidir? tş ederim
Google haritalar için indoor denilen bir kısmı var. Ama bina planlarını hangi standartlarda istiyorlar ya da neler talep ediyorlar bilmiyorum. Başarsoftun da kiosklarla yaptığı bir uygulama vardı. Başarı oranları nedir bilmiyorum.

Geri