Proje Okulunda norm fazlası

Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar merhabalar.
Proje okulunda sisteme göre 4 yıl 11 ay 15 günüm doldu ve norm fazlasıyım. Branşım Bilişim Teknolojileri.
Bulunduğum ilde bir başka proje okuluna geçmek istiyorum. Orada norm 1 boş 1. Yani oradaki arkadaşında süresi doldu.
Başvuru yaparken norm fazlasıyım kutucuğunu işaretleyip Başvurumu Kaydet butonuna basıyorum. Kayıt alınıyor fakat norm fazlası işaretim kalkıyor. Boş kutucuk oluyor.
15 Ocak Cumartesi belki düzelmiştir diye kutucuğu işaretleyip tekrar başvurumu kaydet butonuna bastım yine aynı oldu.
Konu hakkında bilginiz var mıdır?
Nereye sormalıyım?
ek.webp

Son düzenleme:
İl yada ilçe mem daha iyi bilmeli ama. İşte aması var. Kimsenin ne olduğunu ve olacağını bildiği yok gibi sanki.

Ben de bulunduğum okulda norm fazlasıyım ve haliyle Bilişim Teknolojileri normu 0. Kendi okulumu ben de başkası da isteyemiyor. Tercih yapmasam ya da tercihlerime atanamasam bulunduğum yerde kalır mıyım yoksa il emrine mi geçerim? Bilgisi olan var mı?

Ben de bulunduğum okulda norm fazlasıyım ve haliyle Bilişim Teknolojileri normu 0. Kendi okulumu ben de başkası da isteyemiyor. Tercih yapmasam ya da tercihlerime atanamasam bulunduğum yerde kalır mıyım yoksa il emrine mi geçerim? Bilgisi olan var mı?
Tercih yaptıysanız sizinde norm fazlası kutucuğu boş mu?

Hocam atanırsız diye düşünüyorum.Benzer durumu yaşayan arkadaşım resen atandı,sonra ne yapış edip bölge normu olarak bakanlıktan atamayı durdurdu.Ama onun bile 10 saat dersi vardı.Bizim halimiz içler acısı:(

Geri