Proje ve Performan ödevi konularını ders ders paylaşalım

Kodla Büyü

mr.nfyc

Aktif Üye
Sayın hocalarım;
Malum yeni yönetmeliğe göre sözlü notu kalktı. Girdiğimiz her Ders için performans ödevi, artı her öğrencinin rehberlik öğretmeni tarafından seçeceği bir ders ile(eski dönem ödevi gibi yani) performans ödevi vereceğiz.
Yalnız bilişim teknolojilerinde özellikle 10.sınıflarda çok farklı dersler var. 10 11 12 diye ayrı ayrı derslerimiz için buradan proje performans konu derlemelerimizi yazalım. Ayrıca konuların değerlendirme kriterlerinide belirtelim.
Okullara sanırım bu işler için yazı gelmiş. O yüzden hızlı ve düzgün bir planla uygun ödevler verilebilir.
Mesela; 10.sınıf Bilişim Teknolojisi için Performans konularım
1
2
3
4
5
.
.
.
falan
değerlendirme kriterleri şudur falan diye.

hocam ben 2 performans verıyorum bırısı sınıf ıcı yaptıklarından + alıyorlar ve onları nota cevırıyorum donem sonunda

web dersınde web sayfası yaptırmayı dusunduk (ilgi alanlarına göre site içeriğinı onlar belırlıyor)
grafıkte sıte yapımında kullanabıleceklerı materyallerı duzenlemelerını planladık logo banner cerceve gıbı
btt de iç ve dış donanım bırımlerını dağıtmayı düşünüyoruz hazırlayıp sunucaklar
temel elektronık (?) hiç konuşmadık bunu :)
pakette word ve excelli slaytla tanıtmalarını isticem benım işi onlara yaptırıyorum kısacası :D

ben grafik ve animasyon dersine giriyorum. Çocuklara 1. performans ödevi olarak; "bilgisayar mühendisi olarak kendinize ait birer kartvizit tasarlayınız." dedim.

İnternet Programcılığı Performans Konuları

"Niçin programlama öğrenmeliyiz?" Konulu Araştırma
Profesyonel Bir Programcı ile Programlama Üzerine Röportaj
HTML 5
Hazır PHP Portalları (Joomla, WordPress, Drupal, MediaWiki, Moodle)
İnternet Sitelerinde Güvenlik (Hacking, DDOS vb.)
PHP ile Grafik İşlemleri
MySQL ve PHPMyAdmin
Mobil Cihazlarda Açık Kaynak Kodlama (Android Programlama)
PHP'nin Tarihçesi, Avantajları, Kullanım Alanları

Geri