projeksiyon bağlantı hatası

Kodla Büyü

taner2309

Aktif Üye
Okulda bir laptopa normal crt monitor bağladığımda problemsiz çalışıyor ama projeksiyon takdıgımda bi turlu çalışmıyor.
Projeksiyon başka bilgisayarda çalışıyor.Bütün ayarlarını yaptım.nvidia menusunden clone display yaptım.
Ekran özelliklerinden çoklu ekran yaptım.Çözünürlüğü düşürdüm.Ne yaptıysam olmadı.Biligisi olan varmı acaba ?

bende de var böyle bir sorun çıldırmamak elde değil ya galiba format falan gerekiyor ya da virüs gibi bişey var herhalde anlamadım gitti dün çalışan projeksiyon bugün çalışmıyor. başka pc ye bağladım çalıştı ama laptopta çalışmıyor ama dün laptopta çalışıyordu

hocam ben formatta attım ama gene olmadı.Yani bu işlerden anlamayan insan olsam neyse de.Btün ayarlarda tam ama OLMUYOR :verymad:
Acaba diyorum vista mı yapıyor problem.Silip xp mi yuklesem?

çhocam çözünürlük ayaralarıyla bi oyna... güncel driverlerın kur... bilgisayar kapalı ilken projeksiynu tak o şekilde başlat... bilg.da vistamı yuklu.. bzn vistadan da sorun veriyori.

ewet vista yüklü hocam.çözünürlüğü de düşürdüm gene olmadı.ekranın frekansını bile düşürmeyı denedım hocam.Geriye 2 ihtimnal kalıyor sanırım.Ya vista dan yada driverdan ama hp nin kendi sitesinden en son versiyonlu driverı çekmiştim :?

dizüstülerde bir tuş fonsiyonu vardı. yanlış hatırlamıyorsam Fn+F5. denedinizmi?

ewet hocam denedim olmuyor.aslında google biraz araştırdım bu tarz problemleri yaşayan çok insan var ama çözüm yok

Geri