projeksiyon da görüntü sorunu

Kodla Büyü

samyeli80

Site Gezgini
arkadaşlar benq projeksiyonunda hem ekranda hemde monitörde görüntü var. fakat projeksiyonu kapattığım zaman monitördede görüntü kayboluyo. grafik özelliklerinden klonlama yapmaya çalıştım intel ekran kartı ekran olarak sadece monitör ve başka çoklu görüntü yok acaba bunun sebebi ne olabilir.. teşekürler

hocam belki birincil ve ikincil görüntüler yanlış ayarlanmış olabilir. Projeksiyon ikinci görüntü olarak ayralanması gerekir. Bi ihtimal bu neden olmuş olabilir.

hocam Nvidia görüntü ayarları - gelişmiş ayarlardan her iki ekranda klon, birincil ekran, ikincil projeksiyon olmalı bu şekilde ise zaten ozman her iki ekranda klon dediğiniz kısımdan ekran simgesinin üzerine sağ tıklayarak ekran özelliklerini ayarlayabilir yada varsayılan ayarlara dön gibi bir seçenekle yapabilirsiniz yada kesin çözüm için ekran kartını kaltırıp tekrar kurun :)

hocam ekran kartım nvidia değil intel g33/g31 chipset family grafik özelliklerinde sadece monitör gözüküyor.

yasmn hocam birincil ikincil görüntü ayarları nerden nasıl yaplıyor? Samyeli80 hocamın anlattığı durumun aynısı bende de var.

senin monitöre gelen kablo projeksiyondan geliyorsa kapattığın zaman kapanabilir. bunun ayarlamasını projeksiyondan yapmayı dene pc de olamayabilir sorun..

hocam projeksiyondan çıkan monitöre gelmesi gerekmiyormu. monitöre görüntü için başka bir yol var mı?

Bizim ekran kartlarımız çift çıkışlı. O yüzden ayarları yaptıktan sonra birbirinden bağımsız çalışırlar hocam. Senin durumunda ayarı projeksiyondan yapman gerekir herhalde

arkadaşlar ben de bi türlü monitörü 1.görüntü olarak tanımlayamıyorum,ekran kartı özelliklerini de bulamıyorum.(normalde ekran kartı sağ al köşede olur ama bi yerlerde bulamıyorum)

Masaüstünde sağ tıkla özelliklerden - Ayarlar sekmesi gelişmiş seçildiği zaman çıkıyor hocam.

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    39 KB · Görüntüleme: 829
  • 2.JPG
    2.JPG
    33.3 KB · Görüntüleme: 829
Hocam projeksiyon üzerinde görüntüyü kapatmak için BLANK yazan bir düğme var. Sanırım 30 dakika - 1 saat gibi bir süre için projeksiyondaki görüntüyü kapatıyor.

Geri