Projeksiyon desteklemiyor kHz uyarısı

Kodla Büyü

ermansr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar arkadaşlar.
Elimde Hp win7 laptop var. Aygıt yöneticinde sürücüler eksiksiz görünüyor. Ancak görüntüyü bir türlü projeksiyona yansıtamadım. kHz desteklemiyor gibi bir yazı var mavi ekranda. Sinyal yok diyor.Sürücüyü güncelleştirmeye çalıştım. Ancak intel ya da hp sayfasında driver indirmeye çalıştığım zaman pc kapanıp açılıyor. Acaba sorun nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

çözünürlük ayarlarının yapıldığı yerde gelişmiş vb bir bölümden ekran yenileme hızını ayarlayabilirsin. win7 kullanmadığım için tam olarak yerini söyleyemiyorum.
ayrıca bazı projeksiyon ürünlerinde görüntülenebilecek çözünürlük değerleri vardır. uygun değerlere ayarlanmaz ise projeksiyonda görüntü sorunları çıkabilir.... bu yüzden farklı çözünürlüklerde denemeniz yararlı olacaktır.

Hocam sağolun ama çözünürlüklerle oynadım. Monitör yenileme hızı ile de oynadım. Olmadı. İlginç olan driver indirme linkine tıklayınca pc kapanıyor. Yok mu bi çaresi, zaten yeni format attım laptoba. Win7 kurdum.

hocam aygıt yöneticisinde sorun yok gözükebilir, ama bazen sorun olabiliyo. bide kendi laptopunuzun ekran ayarlarını en düşü seviyede ayarladınızmı?

Bende de epson marka projeksiyon var aynı hatayı bende alıyorum. Aldığım hata aşağıdaki gibi. Lütfen birileri yardım etsin.
"Kaynak: Bilgisayar
(Otomatik)
Desteklenmiyor. H:96.71 V:30.70"

Aynı sorun bende de var, bir türlü çözemedim.
Projeksiyona başka laptop bağladım aynı hatayı verdi.(desteklenmiyor)
laptopu başka projeksiyona taktım yine aynı sorun..Vga çıkışı sorunlu heralde...

Geri