projeksiyon görüntü dondurma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mriza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mriza

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar acaba projeksiyon çalışıyor iken ekrana yansıyan görüntüyü dondurup biz bilgisayarla başka işlem yapabilir miyiz? Bilgisi olan var mı?

Bazı kumandalarda Freeze tuşu yok onun yerine Play/Pause tuşu var onunla dondurup işlem yapabilirsiniz hocam

Benq da play/pause tuşu var, epsonda ise freeze tuşu var. her projeksiyonda bu özellik yok. olması çok büyük avantaj sağlıyor.

alfa-turk' Alıntı:
Benq da play/pause tuşu var, epsonda ise freeze tuşu var. her projeksiyonda bu özellik yok. olması çok büyük avantaj sağlıyor.

projeksiyonda bu özellik yoksa. projeksiyon 2. ekran olarak ayarlanarak bu sorun çözülebilir.

hıımm benimki baya eski kumanda bile kayıp :) sadece kumanda üzerinde mi var o tuş? ben baktım projeksiyonun üzerinde veya bilgisayar da yok

peki kumanda kayıpsa projeksiyon üzerindeki tuşlarda bu özellik tuşu yoksa acaba bunun program olarak bir versiyonu varmıdır projeksiyon ekranı istediğimiz şekilde ekranda görünecek?

Hocam ben bilgisayardan projeksiyona bağlan kısmından ekranı genişlet yapıyorum. Ekranın dışına doğru sunumu sürüklüyorum öğrenciler sunumu yazarken ben işimi yapıyorum. Yazma işi bitince anlatmaya başlıyorum. Sizde ekran genişletme ile sorununuzu çözebilirsiniz.

Geri