Sayın hocam hemen servise göndereyim veya yenisini alalım düşüncesi okulunuzun maddi imkanları ile doğru orantılı düşüneçeğiz hususdur. Benim başıma gelen 2. projeksiyon vakasını anlatayım geresine siz karar verin artık
1. önceki okulumda projeksiyon görüntüsü söylediğiniz gibi çok düşük seviyelere inmişti artı lamba ömrü ileilgili arada uyarı veriyordu servis getirin lambası değişeçek dedi. Karışıtırırken lamba sayaçını sıfırlama menüsünü buldum sıfırladım gözlerimize inanamadık ilk günkü gibi görüntü aldık.
2. geçtiğimiz haftalarda çok amaçlı salonda kullandığımız projeksiyon parlaklığı çok azalmıştı. Müdür yardımcısı ile söktük oturdum başına yavaş yavaş parçaladım projeksiyonu içerisindeki lenslerin hepsini bir güzel temizledim içine hava vurup tozları çıkartık anlayaçağın güzel bir temizleme yaptık. Montaj işi biraz zaymetli oluyor çünkü lensleri yerlerine taktığınızda cihazı çalıştırıp kenarlarda renk kayması varmı diye kontrol etmeniz lazım küçük bir kayma ekran kenarlarında renk kaymalarına sebep oluyor buna dikkat ederek yeniden montajını yaptım bu seferki ilk günkü gibi olasada eskiye nazaran daha parlak görüntü sağladı şu anda kullanıyoruz bakalım ne kadar götürecek