Projeksiyon Görüntü Sorunu

Kodla Büyü

ciyaazim

Site Gezgini
Merhaba Arkadaşlar
Projeksiyon başka bilgisayarlara bağladığımda problemsiz çalışıyor ama lab. daki öğretmen bilgisayarına bağladığımda görüntü gelmiyor.Öğretmen bilgisayarında iki tane VGA girişi var bir tanesine monitör bağlı diğeride boşta.boştakine bağladım görüntü gelmedi.Monitörün kablosunu çıkardım projeksiyonu taktım yerine yine çalışmadı.Acil yardım bekliyorum.

monitörden projeksiyona giden kablonun projeksiyona bağlanan kısmını her iki girişite de bir deneyin hocam. Yani Projeksiyondaki bağlantıları değiştirin. Benim de başıma böyle bir şey gelmişti.

projeksiyonda 2 tane giriş var ikisinide denedim.olmuyor.
şunuda belirteyi. Monitörün kablosunu VGA dan çıkarıp tekrar taktığımda monitörede görüntü gelmiyor.pc resetlediğimde görüntü geliyor.

Bende de aynı sorun olmuştu ana bilgisayarın çözünürlüğünü projeksiyonun çalıştığı bilgisayarın çözünürlüğe düşürün bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra projeksiyonu bağlayın. Umarım işe yarar ben böyle halletmiştim.

sorun çözünürlük değil.bilgisayar zaten 1024-768 çözünürlükte .Aynı çözünürlükteki başka bilgisayarlarda çalışıyor. Öğretmen bilgisayarında ise projeksiyonu bağlıyorum sonra bilgisayarı resetliyorum öyle projeksiyona görüntü geliyor.monitörde aynı şekilde kablosunu bir kere çeıkarıp taktımmı görüntü gelmiyor taki resetleyene kadar.

Geri