projeksiyon görüntü sorunu

Kodla Büyü

sel5555

Site Gezgini
Arkadaşlar projeksiyon görüntü vermiyor.Ekran kartı ayarlarına da baktım projeksiyon hiç gözükmiyor tek ekran var.Monitörün kablosunu çıkarınca çalışıyor ama ikisi aynı anda olunca çalışmıyor.Daha önceden de vardı böyle bi sorun ekran kartı ayarlarından mıs yaptım ama şimdi ekran tek gözüküyor ekran kartı ayarlarında da yok yani var mı çaresi arkadaşlar yardım edin lütfennn

hocam ekran kartının markası ne bilmiyorum ama masaüstünde sağ tıklayın grafik seçenekleri çıkış dizüstü + monitör veya projeksiyon ikisini birlikte seçin gelmesi lazım yada buna benzer bir şeyler gelmesi lazım ekran kartının özelliklerinden

ben de aynı seyden sikayetciyim hocam, ne yaptımsa olmadı, 1 aydır sadece projeksiyonu kullanıorum, monitorle aynı anda goruntu alamıyorum:( cuma günü de birdenbire ses gelmez oldu, hiçbi sekilde ses alamıyorum pcden:( noluyo bu bilg.lara anlayamıorum:(

ekran kartınızın yeni sürücülerini sitesinden yükleyin..özellikle laptoplarda sorun olabiliyor.sorun bence yazılımsal..

bence sorun kablodan kaynaklanıyor. kabloyu deiğiştirmeyi bir dene istersen. daha önce 3-4 defa başıma geldi kablolar çabuk bozuluyor.

hocam ekran kartı sürücüleri yeniden yükleyin.sürücülerden kaynaklanıyor.kurarken iki driver birden kuruyor ekran kartı sürücüsü.iki ekran kullanacak gibi.ama çalışmyıor o şekilde.programı tamamen kaldırırsan çalışıyor monitör ve ekran beraber.sürücülerden birini iptal et.tam ahtırlamyıorum ama secondary bir ve iki diye kuruyor.ekran akrtı markası ne?

çalışan bir projeksiyon ile yer değiştirin hocam okulunuzda tek projeksiyon yok ise ..eğer aynı şekilde görüntü vermiyorsa sorun yazılımsal değil ise kabloyu değiştiriniz ;) ben bu işşler için bir tane sağlam kablo bırakıyorum yedekte onunla deneme yapıyorm siizde bu şekilde yapabilirsiniz ;)

teşekkürler arkadaşlar hallettim sorun kablodanmış kabloyu da daha yeni almıştık ama kalitesiz demekki sağolun

sel5555' Alıntı:
Arkadaşlar projeksiyon görüntü vermiyor.Ekran kartı ayarlarına da baktım projeksiyon hiç gözükmiyor tek ekran var.Monitörün kablosunu çıkarınca çalışıyor ama ikisi aynı anda olunca çalışmıyor.Daha önceden de vardı böyle bi sorun ekran kartı ayarlarından mıs yaptım ama şimdi ekran tek gözüküyor ekran kartı ayarlarında da yok yani var mı çaresi arkadaşlar yardım edin lütfennn

valla hocam çözmüşsünüz ama anlattığınıza göre sorun kabloda değil eğer öyle olsaydı sadece prjksiyonu taktığınızda yine görüntü alamazdınız.bu sorun genelde ekran kartı ayarlarından çoklu görüntü (klon) seçilmediği için oluşur

Geri