projeksiyon görüntüyü tüm tahtaya yansıtmıyor

Kodla Büyü

hatshepsutpoca

Aktif Üye
arkadaşlar nec marka projeksiyon var okulda bi tane.görüntü tahtayı kaplıyordu daha önce bugün açtığımızdaysa kaplamıyo tahtanın yarısında ancak gösteriyor ve ışığı az gözüküyor neden olabilir??

Projeksiyonun menüsünden Otomatik Ayarlayı seçip, denediniz mi? Geçen gün bizde de LG markalı da oldu, böyle yapınca düzeldi.

netten çıkmak zorunda kaldığım içiçn ses gelmedi hocam problem çözüldüğü için değil.tamam yakuphan hocam yarın dediğnizi deneyeyim inş olur

yakuphanın da dediğini yaptıktan sonra projektörün lens ayarlarıyla ilgili olabilir. netlik ayarlarını oynayabilirsin.

Lafı açılmışken bir şey de benim aklıma geldi. Sony(yanlış hatırlamıyorsam)'lerde APA Style diye bir özellik mi artık neyse, buna rastlayan oldu mu?

Ekranın sağ tarafında blok olarak siyah bir zemin beliriyor, kumandadan APA tuşuna basınca düzeliyor gerçi ama bazen zorluk çıkarttığı da olmuştu.
Nedir ne işe yararki bu APA?

projeksiyonda görüntü kayması olunca ben apa tuşunu kullanıyordum
(ekranın alt kısmı ustte ust kısmıda altta gozukuyordu ortadada yatay olarak buyuk siyah serit)bu durumu duzeltmek için kullanıyordum.

Geri