Projeksiyon göstermiyor!

Kodla Büyü

skolst

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar On board bir kasam ve bunu sınıfta öğretmen sorunsuz kullanıyordu. Görüntüyü sadece tahtaya yansıtarak dersi işliyordu.Fakat simdi "Sinyal işleniyor Lütfen Bekleyiniz"uyarısı geliyor ve masaüstü açılmıyor.Ben kasayı monitöre bağladım bir sıkıntı yok acaba sorun nedir?bu arada pc çözünürlüğü 1024*768

projeksiyon bağlantı kablosunun pinlerine baktınızmı hocam? içinde yamulma yada kırılma varsa bu yüzden görüntüyü aktarmıyorda olabilir..

Hocam ilk açılırken Windows yazısı geliyor fakat sonra Sinyal işleniyor Lütfen Bekleyiniz uyarısı geliyor pinde sorun olsa İlk açılış safhalarınıda göremezdim

Aynı sorunu yaşıyorum. Önceden sorunsuz çalışan bilgisayarda şimdi projeksiyon bağlantısı yapılamıyor. Projeksiyonun pinlerinde sorun yok. Aynı projeksiyon başka bilgisayarlarda çalışıyor. Aynı bilgisayar farklı projeksiyonlarda çalışmıyor. Sorun bilgisayarda. Ekran kartı sürücüsünü netten bulup güncelledim. Düzelmedi. Çözen, çözümü bilen var mı?

çözünürlükle ve frekans değerleriyle alakalı olabiliyor bu sorun bir kaç kere benim de başıma geldi. Projeksiyonu fabrika ayarlarına geri döndürdüğümde düzelmişti biri.

ötekilerde de kabloda sorun vardı. pinlerde sorun yoktu ama kablo içerisinde temassızlık vardı. sinyal işleniyor dediği için kabloda problrm yoktur bence. aksi taktirde sinyal yok diyor çünkü. fabrika ayarı olayını deneyin. bir de bilgisayar çözünürlüğünü değiştirerek deneyin.

Projeksiyonda sorun yok hocam. Farklı bilgisayarlarla çalışıyor. Bilgisayarın çözünürlüğünü, ekran kartının klon ayarlarını vs. her bi şeyi değiştirip durdum.

Benim sorun laptopun vga portunda herhalde. Port replicator takıp ondan projeksiyon bağlantısı yapınca görüntü aktarılıyor. Sorun yazılımsal değil diyebilirim değil mi? Bilgisayarın garantiye gitmesi gerekiyor?

bilgisayarın çözünürlüğünü düşürüp deneyin birde. 800*600 yapın denemekte fayda var

sorunu çözen varmı? Kabloyu değiştirdim kasayı değiştirdim sorun düzelmedi. Sorun büyük ihtimal projeksiyonda. Çünkü hem kabloyu hem de kasayı farklı PC ile çalıştırınca sıkıntı olmadı

Geri