Projeksiyon Kablosu Nasıl Yapılır?

Kodla Büyü

dobradobra10

Site Gezgini
Slm arkadaşlar..
Benim okulumda her sınıfta projeksyon ve bilg var...Ancak Öğretmen masasından tavana kadar kablolar çekilmiş..Projeksiyon kabloları nın uçları bazen eğiliyor kırılıyor yada başka problemler çıkıyor ve benimde komple kablou değiştirmem gerekiyor buda baya zahmetli oluyor..kablonun sadece ucunu değiştiremezmiyim...ben ucunu açtım baktım kabloları lehimlemişler ve üzerine silikon sıkmışlar..bunu ben nasıl yapabilirim ordaki renk sıraları nelerdir bilen arkadaşlar varsa bi zahmet sölylerlerse sevinirim...

gecen bendede aynı sorun vardı lehim yapmak zor oldu ama basardım. su dosyaya bir goz at umarım işine yarar

Ekli dosyalar

VGA Çoklayıcı-Çevirici VGA (DB15) dişi kullanabilirsin....dişler kırıldığında 3-4 liraya sadece çoklayıcıyı değiştirirsin..
çoklayıcı kullanmazsan tümden değişiklik yapman lazım o da 25-30 liralık masraf...

VGA Çoklayıcı-Çevirici » DIGITUS DVI - VGA Adaptörü, DVI-I (24 + 5), erkek <> VGA (DB15) dişi
http://www.teknodijital.com/asp/show_st ... uct=AB-543

ataymurat001' Alıntı:
gecen bendede aynı sorun vardı lehim yapmak zor oldu ama basardım. su dosyaya bir goz at umarım işine yarar

teşekkür ederim hocam. çok işime yaradı. ellerine sağlık... :)

teşekkür ederim hocam ellerinize sağlık..

yalnız bi sorum daha olacak bu kabloları nereden alıyorsunuz yani ben kendim 15 mt kablo yapmak istediğimde nerden alabilirim...

ii günler arkadaşım öncelikle 40 watt havya ince telli lehim vve kaliteli bi pasta ve ölçü aleti gerekli
kabloyu kes iki ucu ölç hangisi kısa devre ise oraya lehimle lehimlerken dikkat et fazla ısıya maruz kalırsa pinler yerinden oynuyor

Geri