Projeksiyon kablosu takinca monitor bozuluyo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adadeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaslar mrb
Exper ogretmen pc icin lcd monitor kablsu ve projeksiyon kablosunu birlikte kasaya taktim ama projeksiyona goruntu gelmiyor. Monitor de devre disi kaliyor.

No signal benzeri msj cikiyo monitorde.
Projeksiyon kablosunu cikardigim gibi monitor duzeliyor.

Monitor ve projeksiyonu su beyaz cift basli kablolar olur ya onun araciligiyla kasaya taktim. Bi uca pro bi uca monitor.

Uclari degistim ayni. Pro kablosunu sokup dahili ekran karti girisine bagladim haricide monitor. Ayni.

Nedeni ve cozumu ?
Tesekkurler

Hocam al kaliteli bir Video Splitter uğraşma derim. Çözsen bile görüntü kalitesi iyi olmaz...

bazen görüntüyü klaonlamak gerekiyor hocam onu denedinizmi masa üstünde sağ tık yapıp ekran kartının görüntü ayarlarında ekranı klonlamayı deneyebilirsiniz. eğer orda bi sorun yoksa o kablolar da çok sağlıklı olmayabiliyor benim bt sınıfındada onalrdan takınca görüntü bulanıklaşıyor mesela. ekran kopyalamada sorun yoksa sorun kabloda olabilir bence.

hocam o dediğiniz kablo slink markalı ise karşılaştığınız sıkıntı normal. ayrı ayrı kasaya takıp ikisinide denedi iseniz kabloda sıkınıt vardır. kalite li bir lablo ile sorunu çözebilirsiniz sanıyorum.

Geri