projeksiyon pcyi görmüyor??

Kodla Büyü

kkslyyldz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar benq projeksiyon kullanıyoruz. öğretmen pc si exper. projeksiyon pcye dvi bağlantısıyla bağlı ama açılışta bütün bağlantıları aramasına rağmen bulamıyo. vga ya taktığımda çalışıyo. çözüm için önerisi olan var mı ??

sanırım hem projeksiyonu hemde monitörü kullnmak istiyorsunuz. projeksiyonun yada ekran kartının dvi girişinde problem olabilir. mademki vga da problem yok: pc den görüntüyü projeksiyona vga ile verin. projeksiyonun out çıkışından tekrar vga kablosu ile monitöre sinyali gönderin.

güzel bir öneri hocam. vga çoklayıcı da kullanabilirim aslında ama şanlıurfada asker öğretmenim, masraftan kaçınmaya çalışıyorum ilk etapta. geçen yılki formatör arada böyle olduğunu söyledi. ben de ayarlardan kaynaklanabileceğini düşündüm o yüzden fikrinizi alıyım dedim hocam. çok teşekkürler :)

hocam dvi çıkışıyla projeksiyonu bağladıysanız ekran kartınız ati çipset limi yoksa nvidya mıeğer nvidya ise denetim masasından nvidya grafik seçeneklerinden her iki ekranda aynı klon seçeceksiniz
eğer ati çipset ise masaüstü sağ tık catalist kontrol center da temel kurulumdan ekran konfigürasyonumu ayarladan klon seçeneğini seçerseniz hem pc de hem de projek. da görüntü olur

kkslyyldz' Alıntı:
güzel bir öneri hocam. vga çoklayıcı da kullanabilirim aslında ama şanlıurfada asker öğretmenim, masraftan kaçınmaya çalışıyorum ilk etapta. geçen yılki formatör arada böyle olduğunu söyledi. ben de ayarlardan kaynaklanabileceğini düşündüm o yüzden fikrinizi alıyım dedim hocam. çok teşekkürler :)

sorun aynen sizin belirttiğiniz gibiymiş hocam. teşekkür ederim :)

Geri