projeksiyon sorunum var yardımlarınızı bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

alka

Üye
toshiba a200-1m4 laptopum var.
projeksiyona bilgisayarımı baglayıp görüntüyü perdeye yansıttıgımda görüntüde titreme oluyor.
projeksiyonum yeni, laptopuma vistadan olabilir diye xp kurdum ama yine aynı sorun var.
başka bilgisayarlarla denedigimde titreme sorunu olmuyor.
kendi bilgisayarımı başka projeksiyon aletine bagladıgımda yine titreme sorunu yok.
kafayı yicem yardımlarınızı bekliyorum.

1- Öncelikle bağlantı yerlerini kontrol edin toz vb şeyler olabilir,
2- bilgisayarınızın ekran çözünürlüğünü biraz düşürün projeksiyon bazen kaldırmayabiliyor
3- Projeksiyonun ekran ayarlarını kontrol edin
....

çözünürügünü düşürdüm fayda etmiyor.ekran hertz ini ayarladım yine olmuyor.
projeksiyonda ayarları kendi otomatik yapıyor.
nerden formatör olduk yaa :verymad:

hocam bizim okulda 12 adet toshiba 10 adette acer var hiç verim alamadık. Hep aynı sorun yaratıyor ekrana titreme renk değişimi yapıyor.Servise gitttiğinde de anakartı değiştirip gönderiyor iki ay geçmeden aynı sorun yaşanıyor..Vga kablosu çok uzun ise kablo uçlarını çok sıkı birşekilde takın oynama yapmasın ve kullılmadığında elektrik kablosu kesinlikle takılı olmasın.

ben de de aynı sorun var kblo çok uzun titreme oluyor bide arkası tam sıkı değil vidaları kayıp
ekran çözünürlüğüne baktım bişey yazmıyor ve yazılar çok küçük okunamayacak kadar çözünürlüğü değiştiremiyorummmm

kablo kalitesizdir. elektrik kablosuyla aynı kanala koyduğunuzdan parazitten etkileniyor olabilir.

bir de projeksiyona taktığınız elektrik kalosunun toprak hattını izole edin(elektrik bandıyla) büyük olasılıkla düzelir. Toprağı kestiğiniz için dikkatli olun.

Hocam ilave olarak görüntü ayarlarından daha düşük frekansla deneyin.

Geri