Projeksiyon Tavsiyeniz...

Kodla Büyü

storm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Evde sinema sisteminde (5+1) sadece video izlemek için projeksiyon almayı düşünüyorum. bilgilerinizden faydalanmak isterim.
amaç:video izlemek
bütçe:max 1500 tl
hedef: (günde ort 1 saat ile) en az 5 yıl idare etsin.
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşkr ederm..

buradakiler reyon görevlisi değil arkadaşım....yazmak zorunda değiller...sordun sorunu...cevap vermek isteyen olursa zaten verir...nedir yani! hayırlı iftarlar

olmadığını söylemene gerek yok zaten olmadıklarını biliyorum, yazmak zorunda değiller bunu da biliyorum ki yazın diye emretmedik, soru neden sorulur bunu bilmiyorsan öğren, soru cevap almak için sorulur,cevap vermek isteyen olursa verecek zaten sen buraya bişeyler yazınca verecek olan yada vermeyen için bişey değişmedi dimi, nedir yani sorusunuda kendine sor,iftara gelince açlık başına vurmuş git uyu bence...

storm' Alıntı:
Evde sinema sisteminde (5+1) sadece video izlemek için projeksiyon almayı düşünüyorum. bilgilerinizden faydalanmak isterim.
amaç:video izlemek
bütçe:max 1500 tl
hedef: (günde ort 1 saat ile) en az 5 yıl idare etsin.
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşkr ederm..

Teknosada lg nin 3d özellikli projeksiyonu vardı fiyatı da 1500-1700 arası bir şeydi. Ben olsam böyle bir cihaz alırdım illa ki projeksiyon deseydim.
Ayrıca 3D özellikli 140 cm lik Samsung marka 4000-5000 arası bir TV var, Sony de var ama 2000 daha pahalı neredeyse, ben Samsung almayı düşünüyorum.

storm' Alıntı:
olmadığını söylemene gerek yok zaten olmadıklarını biliyorum, yazmak zorunda değiller bunu da biliyorum ki yazın diye emretmedik, soru neden sorulur bunu bilmiyorsan öğren, soru cevap almak için sorulur,cevap vermek isteyen olursa verecek zaten sen buraya bişeyler yazınca verecek olan yada vermeyen için bişey değişmedi dimi, nedir yani sorusunuda kendine sor,iftara gelince açlık başına vurmuş git uyu bence...
çocuk gibisin yaa...yazdıklarını okuyunca bu kanıya vardım..arka arkaya lafları sıralamışsın...öğretmensen sana sabır tavsiye ediyorum.yok eğer öğrenciysen bu yazdıklarını normal karşılıyorum...

storm' Alıntı:
sen buraya bişeyler yazınca verecek olan yada vermeyen için bişey değişmedi dimi
sözüne cevap olarak arkadaşların cevaplarını gösteriyorum sana...iki cevap birden gelmiş bak...12 saat boyunca sana gelmeyen cevap benim yazımdan sonra gelmiş...tesadüf olsa gerek... :)

Kal sağlıcakla!

1500 çok. epson alın derim. 1000 liraya harika modeller var artık. LAmba ömürleri uzun ve lambalar daha uygun fiyatlı. 2006 da okula aldıklarımızı okul hala kullanıyor. Epson bu işte iyidir. Sakın öyle sony toshiba markaya kanmayın. NEC ve EPSON diyorum ben.
Elrond oruç başınızda sıkıntı yapmış gibi duruyor sakin :)

epsondan şaşma derim multimedia da hepsine fark atar hem fiyat hemde performans olarak iki senedir kullanıyorum epson eb x72 800 liraya almıştım hala ilk günkü gibi sadece film içinse şaşma

Bu arada ben de şuan iki yıldır epson kullanıyorum, 800 e almıştım 800x600 çözünürlükte sanırım, eşimle film izleriz diye almıştım izledik de hem de bir 4 yabancı dizi Lost, fringe, flashforward gibi ve yanında bir çok sinema, gerçekten harika birşey Epson, amaç buysa sadece ve bana yeter diyorsanız fazla para vermeye gerek yok. Ama biz bir teknoloji mağazasında 3D gördük aşık olduk :D

Geri