Projeksiyon tavsiyesi

Kodla Büyü
benq iyidir - mp515 almıştık - memnun kaldık

arkadaşlar ben de tavsiye istiyorum. Konferans salonu için bir Projeksiyon Cihazına ihtiyacımız var. Çok da pahalı olmayacak tabi, 1000 lira en fazla, öyle düşünülüyor. Nelere dikkat edeyim, nasıl bir şey alayım, tavsiyelerinizi bekliyorum...

Çözünürlük, Parlaklık, Contrast, Lamba Ömrü ve Mesafesine dikkat etmelisiniz...

BENQ MS500+ 3D DLP PROJEKSIYON, SVGA 800X600, 2700 ANSI , 4000:1, 4500-6000 SAAT, USB
benim sitede 748 TL ye mal oluyor.
projeksiyon arıyorsanız
http://evinden.zahmetsizal.com/ sitesinde
%3 havale indirimi+%5 indirim çeki hediyesi var.toplamda %8 indirimli alabilirsiniz.
%5 hediye çeki kodu:evinden5

arkadaşlar sizce nasıl konferans salonu için? kdv'den de muaf olucaz belge gönderip. yorum yaparsanız ve başka tavsiyelerinizi de söylerseniz sevinirim...

http://www.istanbulbilisim.com.tr/benq- ... PanelStart

berke73' Alıntı:
BENQ MS500+ 3D DLP PROJEKSIYON, SVGA 800X600, 2700 ANSI , 4000:1, 4500-6000 SAAT, USB
benim sitede 748 TL ye mal oluyor.
projeksiyon arıyorsanız
http://evinden.zahmetsizal.com/ sitesinde
%3 havale indirimi+%5 indirim çeki hediyesi var.toplamda %8 indirimli alabilirsiniz.
%5 hediye çeki kodu:evinden5
göremedim hocam sitenizde...

acto nun ds110 ürünü var piyasadaki en ucuz projeksiyon ve 2700 ansilümenlik bir cihaz gerçekten başarılı

Okulunuz Fatih kapsamındaysa hiç gerek yok ....Konferans salonu çok büyük değilse oraya da taktırın akıllı tahta ...Projeksiyonun işini fazlasıyla görür.

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar, sonucu da bildirmek istedim...
Benq MX501 aldık. 2700 Ansi Lumen, 6000 Saat. KDV'den de muaf olduk. Konferas salonumuz büyük baya ve görüntü kalitesinden çok memnun kaldık. Tavsiye ederim almak isteyen arkadaşlara.

normal bir projeksiyon almak istiyorum, fakat sunum yaparken falan bu akıllı projeksiyon kolaylık sağlıyor gibi özellikler var sanırım ama nedir tam keşfedemedim. artısı ne normal projeksiyondan ? birde fiyat farkı çok mu normal projeksiyona göre?

Hocam akıllı tahta ile yapabildiğiniz her şeyi bu projeksiyonlarla yapabiliyorsunuz. Artısı normal projeksiyon sadece görüntü için akıllı olanları ise var olan kalemleri ile bilgisayarı kontrol etmemizi sağlıyor. Tamamen türk mühendislerin geliştirdiğ bir sistem. Akıllı tahtadan fiyat olarak çok daha avantaşlı birde yeni projeksiyon alacaksanız bende akıllısını almanızı tavsiye ederim. 3 modeli var bunların;

ACTO LX640WI SHORT FOCUS WALL MARKER LCD 1024x768 2700 ANS. AKILLI PROJEKSİYON 2075 TL KDV dahil

ACTO LX640I WALL MARKER LCD 1024x768 2700 ANS. AKILLI PROJEKSİYON 1775 TL

ACTO DS110I WALL MARKER DLP 800x600 2700 ANS. AKILLI PROJEKSİYON 1450 TL

Daha önceden açmış olduğum konuda da ayrıntılar var...
cevre-birimleri-yazici-projeksiyon-akilli-tahta-f109/akilli-projeksiyon-t80043.html

Ayrıntılar için videoları izleyebilirsiniz...
http://www.wall-marker.com/tr/index.php ... 20Videolar

Fiyatlar diğer yerlere göre uygundur...

açıkçası şahsıma bir tane projeksiyon cihazı alıp sınıfa taktırmak istiyorum.

fatih projesi kapsamında okullara akıllı tahta gönderilecek ama ne zaman bizim okula sıra gelecek? eminim başarısı yüksek okullardan düşük okullara doğru sıralanıyordur. bizimkisi de ticaret lisesi.

sınıf ortamına projeksiyonu alıp taktırmak istiyorum. delilik belki ama bilemiyorum. öğretmenlik fedakarlık değil mi?

muharrir' Alıntı:
açıkçası şahsıma bir tane projeksiyon cihazı alıp sınıfa taktırmak istiyorum.

fatih projesi kapsamında okullara akıllı tahta gönderilecek ama ne zaman bizim okula sıra gelecek? eminim başarısı yüksek okullardan düşük okullara doğru sıralanıyordur. bizimkisi de ticaret lisesi.

sınıf ortamına projeksiyonu alıp taktırmak istiyorum. delilik belki ama bilemiyorum. öğretmenlik fedakarlık değil mi?

eğer tamamen okula hibe edecekseniz kendinize almayın , meb adına alın kdv indirimi kazanmış olursunuz demirbaş yaptırarak..gecen hafta siparişini verdik, okula fotokopi mak. tamiri için gelen servis yetkilisine, bir fotokopi mak büyük olanlardan bir de projeksiyon pazarlık sonucu (1500+500) e bağladık, elimize ne zaman geçerse verecez parayı...

Geri