cevher---' Alıntı:Arkadaşlar projeksiyon u istediğim zaman klavyeden kapatıp tekrar açmak istiyorum, böyle bir şey şey var mı? Nss ile kontrol ediyorum, yaptığım işlemleri öğrencilerin görmesini istemiyorum.
biltek2007' Alıntı:projeksiyonun freeze düğmesi ekranı dondurur. Siz de bu arada işinizi yaparsınız. klavyeden kontrol duymadım.
yakuphan' Alıntı:Projeksiyon cihazınıza sadece VGA kablosu bağlı olduğundan, bahsettiğiniz tarz bir sistem şu anki teknolojiyle mümkün değil.
burhansenyuva' Alıntı:cevher---' Alıntı:Arkadaşlar projeksiyon u istediğim zaman klavyeden kapatıp tekrar açmak istiyorum, böyle bir şey şey var mı? Nss ile kontrol ediyorum, yaptığım işlemleri öğrencilerin görmesini istemiyorum.
Merhaba;
Eğer Laptop ile görüntü paylaştıracaksanız, projeksiyon ekranına uzaltılmış görüntü vererek sorununu çözebilirsniz. Laptop ekranında kendi işleriniz Projeksiyon ekranında da göstermek istediğiniz şeyler.
Eğer Bir bilgisayar kullanarak bu işlemi yapıyorsanız erkan çoklayıcı ile çözebilirsiniz.
Diğer bir çözüm için arkadaşlar zaten Ekran dondurma özelliğini belirtmişler.
İyi çalışmalar.
biltek2007' Alıntı:hocam kumandasi yokmu? Masaüstü mü kullanıyor sunuz?
Çoklayıcı ile görüntüyü projeksiyona aktarıyorsanız ve kumandanız yoksa bahsettiğiniz şeyi ya da benzeri bir şeyi yapmanız mümkün değil.cevher---' Alıntı:biltek2007' Alıntı:hocam kumandasi yokmu? Masaüstü mü kullanıyor sunuz?
kumandası yok ne yazık ki, masaüstü kullanıyorum hocam
yakuphan' Alıntı:Çoklayıcı ile görüntüyü projeksiyona aktarıyorsanız ve kumandanız yoksa bahsettiğiniz şeyi ya da benzeri bir şeyi yapmanız mümkün değil.cevher---' Alıntı:biltek2007' Alıntı:hocam kumandasi yokmu? Masaüstü mü kullanıyor sunuz?
kumandası yok ne yazık ki, masaüstü kullanıyorum hocam
Yapabileceğiniz tek şey, projeksiyonun kablosunu çoklayıcıdan çıkarıp, takmak. Sizin için başka yolu yok.
kalelibilişim' Alıntı:win + p ile ekran ayarları.
Power point 2007 ve sonrasında sunum görünümünde monitörü mouse veya klavye kısayol tuşları ile kontrol edebilirsiniz.
"B" tuşu ekranı kapatır açar.
kalelibilişim' Alıntı:win + p çalışmıyorsa windows 7 masaüstüne sağ tık "Ekran çözünürlüğü" açılan pencerede "Projektöre bağlan" --> Genişlet.
Power point sunum görünümü sunumu projektörde gösterir masaüstündeki diğer uygulamalarınızı projeksiyonda göstermez.