projeksiyon video oynatmıyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan king
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

king

Site Gezgini
bilgisayarda video izlenildiği halde projeksiyona görüntü verildiğinde video görüntülenmiyor.grafik seçeneklerinden herhangi bir ayarını bulamadım.napmam lazım??

ekran kartı ayarlarını kontrol et orada her iki ekran yada biri gibi secenekler var oradan video izleme ayarları yapılabiliniyor...

Hocam ekran kartın ne.eğer Ati ise masaüstü sağ tıkla kontrol merkezine gir oradan video-theater mode oradan da sinema kipini işaretle sorun çözülür. Diğer ekran kartların da da buna benzer. Kolay gelsin...

evet Revi arkadaşımızın dediği gibi yap yok oda olmuyosa yada ekran kartın farklı bir modelse özelliklerinden bi bakman lazım.

Revi' Alıntı:
Hocam ekran kartın ne.eğer Ati ise masaüstü sağ tıkla kontrol merkezine gir oradan video-theater mode oradan da sinema kipini işaretle sorun çözülür. Diğer ekran kartların da da buna benzer. Kolay gelsin...

Evet hocaama katılıyorum Projeksiyona değil ekran kartına bakın...

Ekran kartı ile ilgisi yok. Windows media playere gir. Araçlardan seçeneklere girip başarımdan gelişmişi tıkla. Video ivmesini kullan

evet ekran kartı ile ilgisi yokmuş,iistel hocamın dediği şekilde media player seçeneklerinden problemi hallettim.teşekkür ederim.

Bir sorum olacak. Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Burada yazılanlar doğrultusunda ati ekran kartı seçeneklerinden video-theater mode u değiştiremiyorum. Pasif durumda seçenek, nasıl aktifleştirebilirim?

sayın hocam medai player seceneklerinden nasıl halletiniz. internteee video izlerknde aynı problemi yaşıyoruz

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. İnternetten deneyemedim projeksiyonun olduğu yerde bağlantı yok ama diğer playerlarla da aynı sorun oluşuyor. Görüntüyü sadece projeksiyona vererek geçici bir çözüm buldum ama iki ekranda da görüntü olsun istiyorum.

Re:

iistel' Alıntı:
Ekran kartı ile ilgisi yok. Windows media playere gir. Araçlardan seçeneklere girip başarımdan gelişmişi tıkla. Video ivmesini kullan
Pardon siz bu mesaja cevap yazmışsınız ama buradan düzelmiyor, ben denedim. Yine de yazıyım nereden yapılacağını. Media player- Diğer Seçenekler-Performans-Gelişmiş-Video Hızlandırma-Üst üste bindirme kullan işaretli olacak deniyor.

Geri