Projeksiyon Yandı .......:( Tüketici Haklarına Başvuru

Kodla Büyü

bormut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar pazartesi okula gittiğim de fen sınıfındaki projeksiyon buyuk ihtimalle elektrik gitmesinden yanmış hem öle böle yanma değil tavandaki dört vidadan ikisini kopartmış ve tavan is olmuş. Şimdi sizce ben tüketici haklarına baş vursam projeksiyonu ödete bilir miyiz. Bide böyle bir iş başına gelen var mı ? Hangi yolu izlemem gerek tüketici haklarına nasıl başvuracağım ?

Mahkemeye verebilirsiniz. Elektirik dağıtım kurumu şikayetçi olabilirsiniz. Bilir kişi heyeti gelip inceleme yapıp okulda elektrik kaçaklarıyla ilgili inceleme yapacaktır herhangi bir ihmal söz konusuysa hiçbirşey idda edemezsiniz. Ama eğer sorumlular elektrik dağıtım kurumuysa zararınız karşılacanacaktır. İşiniz biraz zor hocam. Sadece okul olarak şikayetçi olmayın mahallede böyle bir sıkıntı var ise arkanıza mahalleyi de alın ki davanız ciddiye alınıp zararlarınız karşılansın. Geçmiş olsun.

Hocam sizin eletrik sistemin kaçak akım önleyen sistem olması gerekirdi olmadığından yanmış sistemi yeniletinki bir daha yanmasın

hocam aynısı bizim okulumuzda da olmuştu..elektirğin sık sık gidip geldiği bi ilçede okulumuz..
aynı bu şekilde sadece 2 ay kullandığımız 2 projeksiyon aletimiz yandı..aldığımız bilgisayarcı önce tüketici hatası dedi ama daha sonra okulumuzdan çok para kazandığı için yapmayı kabul etti.. aldığınız yerle bi görüşün derim ben..

Geri