Projeksiyona Bağlan Kısmı Çıkmıyor

Kodla Büyü

akdenizkanki

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugun hocamız teneffüste bir laptop getirdi. Hocam, bununla projeksiyona bağlanamıyorum. Geçenlerde arkadaşımın biri format attı. Ondan sonra bazı şeyler çalızmaz oldu dedi. Bende, windows tuşu +p yaptım olmadı. Mouse sağ tıklayıp ekran çözünürlüğüne tıkladım orada projeksiyona bağlan kısmı çıkmadı. Denetim masasına girdim ordada projeksiyona bağlan kısmına bulmadım. İşletim sistemi windows 7 ya starter yada home'du. Acaba işletim sisteminin starter veya home olmasından dolayı projeksiyona bağlan kısmı çıkmamış olabilir mi? veya başka neyden dolayı olabilir?

Hocam denetim masasında "görüntü" yü seçince solda projektöre bağlan olması lazım. Windows 7'lerin hepsinde bu yoldaydı diye hatırlıyorum. Olması gereken yerde yok ise sürücülerin güncelliğinin kontrolü dışında bi fikrim yok, ben de takipteyim. :roll:

hocam laptop ta projeksiyona bağlayan fn tuşu ile birlikte kullanılan fonsiyon tuşları yok mu? mesela benim bilgisayarda fn+F2 tuşları projeksiyona bağlıyor

işletim sisteminden kaynaklanması mümkün değil bence. ben sizin saymış oldugunuz işletim sistemlerinde home sürümde projeksiyon kullandım

Formattan sonra ekran kartı tanıtılmamış hocam, aygıt yöneticisinden ekran kartı markasına bakıp internetten indirip yükleyin, büyük ihtimalle bundandır, ben de daha önce karşılaştım aynı sorunla.

ekran kartı tanıtılmamışsa fn tuşları ilede bağlanmıyor hocam geçen gün başıma geldi daha YAZEN hocam haklı

tabi hocam ilk olarak ekran kartı tanıtılmalı. ben tanıtılmış varsayarak yazmıştım zaten :) aygıt yöneticisi kontrol etmek lazım

shz' Alıntı:
ekran kartı tanıtılmamışsa fn tuşları ilede bağlanmıyor hocam geçen gün başıma geldi daha YAZEN hocam haklı
YAZEN' Alıntı:
Formattan sonra ekran kartı tanıtılmamış hocam, aygıt yöneticisinden ekran kartı markasına bakıp internetten indirip yükleyin, büyük ihtimalle bundandır, ben de daha önce karşılaştım aynı sorunla.
tamam hocam bir onlarada bakayım. Teneffüste getirince bende çok inceleyemedim aygıt yöneticisini. Saoluın bilgi için hocam

Geri