projeksiyona görüntü gitmiyor

Kodla Büyü

eyiftul

Site Gezgini
bilgisayar projeksiyonu gördüğü halde bi türlü görüntü gitmiyor. benQ marka cihazın menüsüne girdğimde de 2 sekmesinin pasif olduğunu görüyorum. sebebi ne olabilir ve görüntüyü getirmem hakkında fikri olan?

hocam ekran kartının driveri çalışıyor mu ona bakın. o iki simgenin üzerine sağ tıklayın etkinleştir diyin.birde kasanın arkasındaki girişleri değişin. yada farklı projeksiyon la deneyin. bir çok sebebi olabilir. denemeniz lazım. ayrıca 2. görüntüyüde clone yapacaksınız.

*Bilgisayar masaüstüyse, masa üstüne sağ tıklayın grafik ayarlarından ikili (clone) monitörü seçin. Şu şekildede olabilir masaüstü grafik özellikleri çıkış burdan da analog+dizüstü tıklayın, görüntü gelecektir.
*Grafik ayarlarında çoklu motitör seçeneği varsa bu sihirbazı çalıştırın burdaki adımları seçin görüntü gelicektir.
*Eğer kullandığınız bilgisayar Laptop ise FN+ F4 bu benim laptopun görüntü çağaltan kısayoludur sizdeki başka olabilir çünkü bu seçenek laptop modellerine göre değişiyor. Yapıcağınız şey fonksiyon tuşlarının üzerindeki işaretlere bakmak.
Örneğin başka bir laptopa ait görüntü çoğaltıcı kısa yolunu(FN+F3) resim ekleyerek gösteriyorum.

Ekli dosyalar

• klavye.jpg
    klavye.jpg
    61.2 KB · Görüntüleme: 1,173
Geri