Projeksiyonda "Check The Air Flow" yazısı çıkıyor

Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar BTS de ve fen labaratuarındaki projeksiyonlarda "Check The Air Flow" diye bir uyarı büyük bir biçimde ekrana geliyor ama arkaplanda görüntü var. ama uyarı yazısı baya bir büyük ve rahatsız ediyor. neden bu uyarıyı veriyor? nasıl çözeriz acaba?

Projeksiyon cihazınızın hava filtresi tozdan dolayı kirlenmiş. Onu çıkarıp, temizleyin ya da hava filtresini sökmeden dışarıdan kompresör yardımıyla hava üfleyerek projeksiyonu tozdan arındırın.

Tozdan arındırdıktan sonra aynı hataya almaya devam edersenez, projeksiyonun sıcaklık sensörleri arızalanmış olabilir. Bu durumda servisine gönderin.
Projeksiyonu tavanda değil de masa üzerinde kullanıyorsanız, projeksiyonun hava çıkışı arkadaysa bu durumda masa hava çıkışını engelliyor olabilir. Bu durumda da projeksiyonu yükseltmeniz gerekecektir.
Hata da diyor ki "Hava Çıkışlarını Kontrol Edin".

teşekkürler arkadaşlar. bende filtrelerden şüpheleniyordum ama fen labaratuarındaki de bu hatayı verince şaşırmıştım. çünkü onu takalı fazla olmamıştı. ama temizlik falan yaptılar belki onun tozuda etkiledi.
ben şu filtreleri bir temizleyeyim bakalım...
cevap veren herkese teşekkür ederim...

hava filtresini temizle. ve hocam projeksiyonun ayarlarında belirli bir saate ulaşınca beni, hava filtresini değiştirmem için uyar diye bi seçenek var. onun saatini resetle.

Hocam projeksiyon makinen büyük bir ihtimal toshiba herhalde. aynı olay bende de olmuştu. makinenin yan tarafında küçük bir kapak var. o kapağı açıp filtreyi temizle yeter. sorun hallouyor.

Geri