projeksiyonda masa üstü görünmüuyor!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mmkgs1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mmkgs1

Aktif Üye
arkadaşlar laptopu projeksiyona bağladım ama masa üstü görünmüyor ..fakat herhangi bir masa öğesini sağa sürüklediğimde görüntü sü görünüyor anlayacağınız masaüstü ekranın solunda kalıyor.çözünürlügü artırdım azallotım asynı sorun devam ediyor napmamız gerekli....

Görüntü ayarlarından "Masaüstünü bu monitöre genişlet" seçeneğini seçmişsin hocam ondan...
Ben bu şekilde kullanıyorum... Öğrencilere göstermek istediğimi Sağ Tarafa sürüklüyorum ve Projeksiyonda görüntüleniyor... Bu sırada ben kendi ekranımda farklı birşeylerde yapabiliyorum... Aynı anda 2 farklı ekranım varmış gibi kullanıyorum...

andariel' Alıntı:
Görüntü ayarlarından "Masaüstünü bu monitöre genişlet" seçeneğini seçmişsin hocam ondan...
Ben bu şekilde kullanıyorum... Öğrencilere göstermek istediğimi Sağ Tarafa sürüklüyorum ve Projeksiyonda görüntüleniyor... Bu sırada ben kendi ekranımda farklı birşeylerde yapabiliyorum... Aynı anda 2 farklı ekranım varmış gibi kullanıyorum...
hocam kaldırdım onu ama sorun değişmedi.

clone yapmamıişsınız.ekran kartı driverını mutlaka kurun.kurmazsanız çiftgörüntü alamazsınız yada alırken sıkıntı yaşarsınız.driver kurduktan sonra boş masaüstünde sağ tıklayın driverın markasına tıklayın.orda double-clone gibi bir seçenek mutlaka çıkacaktır.

hocam hallettim ekran kartı tanıtılmamış heralde ...ilkdefa başıma geldi:) bilgisayarmax kardeşim sayesinde :++:

Geri