projeksiyonda renk karışması ve titreme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan plans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

plans

Site Gezgini
arkadaşlar sınıflardaki projeksiyonlardan birinde yarım saat çalıştıktan sonra renklerinde karışma ve titreşim oluşuyor. ancak ilk açıldığında herhangi bir sorun yok. kablolarıda sağlalaştırdım. acaba cihazın içinde bi problem mi oluştu ??

hocam daha yeni bende bir sınıfta öyle bir projeksiyonla uğraştım en son ampül ömrüne baktım 20 saatin altına düşmüş. Birde bana hocam daha 1 sene önce aldık diyorlar :) Ampüllerin belli ömürleri var onlar doldumu titreme, sönme ve renkler karışır .

teşekkürler hocam aynı cevabı banada verdi sınıf öğretmeni yeni aldık bu makineyi diye. ben en iisi birde kalan ömrünü kontrol edeyim teşekkürler.

bu sorun bu gün 2 sınıfta oldu, projeksiyonlar 1 ay önce takıldı, kesin lamba ömrü mü bitmiştir, ne kadar kaldığını nasıl nalarız?

hocam renk karısması varsa baglantı kablosundan olabilir dikkat edin . pil ömrüde menülerde vardır bakabilirisniz

Hocam kablolarda arızalı olabiliyor.Aynı sorunu bende yaşadım kabloyu değiştirince oldu...

hocam uzun kablo kullanıyorsanız uçlarını sıkıca bağlayın oynama yapmasın.Kullanılmadığında elektrik takılı kalmasın mümkünse topraklama yapılmış prize takın.kablo sürekli oynadığında ve elektrik fazı artıp azalınca anakart arızalanıyor.

packard bell marka bi lepkop var okulda bi hocanın, sınıflardaki projeksiyona bağlayınca görüntü flu halde windowsun ilk açılıs arka planını alıyor, projecsiyonu çıkarınca da düzelmiyor. neyden kaynaklnır, nasıl çözülür? geçici olarak güvenli modda açıp sistem geri yükleme yapınca düzeliyor ama takınca yine aynıı:((

Hocam yeni aldığım bir cihazda aynı sorun bende de oldu. Garanti kapsamında servise gönderdim. Tozlanmış dediler temizlediler tekrar bana gönderdiler. Sorun giderildi. Şu anda herhangi bir sorun yok.

Geri